Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Nakonec jsem na zimu objednal 225/40 R18 Dunlop Winter Sport 5. S minulými Dunlopy Winter Sport 3D spokojenost, na sněhu solidní, na suchu výborný. Tak jsem zůstal u stejné stáje
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak 09 Pzero jsou dost sileny na vode, nedotacivej smyk je tam velmi lehce, pritom stejne stary micheliny drzi velmi dobre, asi jejich smes tak nestarne.Vrooom píše:Je mozny ze PZero rosso na vode nic moc a naopak micheliny PS2 dost dobry? Mate s nima zkusenosti?
volně navážu na vrooma: mám fčíl přímé srovnání P-zero a Michelin PSS na přední nápravě 3er (225/40 R18, obé nonRFT, obé DOT 2015...) - mišelinka má výrazně užší a nižší drážky pro odvod vody, navíc UTOQ300 (pzero 220) a přesto na vodě (obzvláště hluboké) je to nebe a dudy... tam kde Pzera jdou po tečně ven, PSS zatáčí bez sebemenší nervozity
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Takze s tema pzero od tebe si nepomuzu, jaj ... ty stary PS2 co mam vzadu jsou senzacni. Taky mi prijde ze se ty zera snadno prehreji a po par brzdenich maji tendenci zacit piskat a snedneji se trhnou i na suchu. Ale vsecko jsem pripisoval tomu ze jsou stary ...
Mate nekdo zkusenost s pneu Pneumant PN 950 Tritec? Myslel jsem si, ze to je nejaka cina, ale vypadaji zajimave..
Tech asi moc nebude, jestli tomu spravne rozumim, tak se vyroba rozbehla v roce 2015 v D. Vlastni ji goodyear.
Bývala to východoněmecká značka, asi něco jako Barum u nás. Sází se zřejmě na nostalgii, jako třeba Kofola. Zda to vyjde a jaká je kvalita, toť otázka.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Díky za reakce, asi to nechám plavat a koupím klasiku, já jen že mi to přistálo v mailu jako nabídka a zaujalo mě to
Koukni na Nokian WRD4, za me pecka...oxik píše:Díky za reakce, asi to nechám plavat a koupím klasiku, já jen že mi to přistálo v mailu jako nabídka a zaujalo mě to
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Já pokukuju po letních, zimáky mám nový