GinBook píše:[
a) ohledně zobrazených uživatelů - maximální počet zobrazených uživatelů je něco mezi 0-30ks. Běžně okolo 15 uživatelů.
Oni nejsou anonymní, proste se nezobrazují. Navíc se jejich poloha aktualizuje asi co 2-10 minut. Je to kvůli spotřebě dat, pokud by tam bylo spousty uživatelů, neuvidíš mapu, a kvůli anonymitě pozice. Souhlasím, v noci moc Wazerů nejezdí. Ale to je celkem logické.
b) Ohledně hlášení, poslední měsíc je tam nějaký problém s délkou hlášení. Chyba je reportovaná nahoru. Proto se ti zdá, že jich moc není. Bud si jistý že se hlásí dostatečně. Samozřejmě penetrace je větší u větších měst a důležitých komunikací.
c) celý svět je rozdělen na dva tábory zda zadávat či nezadávat policii. Body nikoho k takovému hlášení nedonutí, to je přesvědčení duše.
d) bud si jist, že to ošetřené je a jeden policajt s účtem nemá šanci něco ovlivnit (ten článek z USA a policajtech byl krapet zkreslený). Je tam jisté rozdělení na spolehlivost hlášení, ale to je interní záležitost a pro uživatele nezajímavá a nemá to vliv na funkci.
a) jsi si jistý, že tomu tak je? Jak je potom možné, že předjíždím kamion a vidím jak jede vedle mě wazer.
To neukazuje přímo on-line jeho polohu SKUTEČNOU, ale jen ji to simuluje?
b) já to věděl
c) přiz dis ráči! Instituce, co nep omá há a ne chr ání v dopravě a jen vybírá a pokutuje si nezaslouží respekt! Hlásit! To je totiž nejlepší funkce waze.
d) no já třeba mažu ty odstavená vozidla co už odjela a myslím si, že policajt takto může mazat hlášení o tom, že tam je policie. Třeba ti dopraváci co jezdí se Superby a Passaty po dálnicích, tak jsou mladí kluci, ta auta najedou okolo 80.000km za rok a kluci mají jistě smartphone a jistě nemají status začátečníka. Proto jsem se na to ptal.
Dejme jinou situaci. Mám korunku a budu mazat všechny policie co potkám. No a je to. Vidíš že to jde. Nebo za čas dostanu "status podvodníka" a nepůjde mi to mazat, když se ukáže, že co smažu, to zachvíli stejně všichni obnovují? ( Článek z US mi připadal že ho píše někdo, kdo chce napsat atrakci.)
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)