kupa auta audi q5

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
ctrl_j
Letec

Re: kupa auta audi q5

Příspěvek od ctrl_j »

Jeste k te diskuzi ohledne motorizace: Kdybych si chtel koupit takto velke, pres 1,8 t vazici auto s nezanedbatelnym celnim odporem, tak jak jsem proti nafte, tohle bych v dieselu vzal. Pokud by to navic melo byt Audi, tak to bych bral jen kvuli 6 valcum. Tedy 3.0 TDI.
Z benzinovych SUV bych volil o neco mensi vozidlo Honda CR-V 2.0 VTEC.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidičBOB píše:Každej jsme nějakej...byla by to nuda, kdyby jsme měli všichni stejné pocity, chuť, názory, uvažování... ;-)
Proti tomu nic, jen aby nebyl nemile překvapený z cifer při případné opravě (a ani to nemusí být u prémiové značky).
Já když jsem někdy uvažoval o ojetině, dal jsem si náklady zhruba na papír a v drtivé většině stejně skončil u nového, ale je samozřejmě rozdíl to kupovat jako fyzická osoba, tam je ojetina schůdnější.
Ale za ty prachy bych stejně volil chudobnější variantu, ale nové.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ctrl_j: tak samozřejmě - jedinou rozumnou variantou pro Q5 je V6. Jestli nemáš rád naftu, tak bys možnost měl, bo v těchto letech se do Q5 dělal i 3.0TFSI ;-)
Ale počítám, že tyhle V6 motory budou mimo rozpočet tazatele.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Radši bych tu obludu vzal v naftě,ale auto co má dvě kila na hrbu,bych se spíše snažil prodat a ne koupit.Ale to asi nechceš slyšet.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
cellfactor
Adept autoškoly

Příspěvek od cellfactor »

M.Z. píše:Asi bych neměl koule vysypat skoro půl mega za 6letou ojetinu s 200tkm.
Asi bych vybíral v méně prémiových vodách a třeba i nové http://www.sauto.cz/osobni/detail/suzuk ... oFrom=list
Dik za typ pekne auto jedina vec mi ale vadi ma ho moj sused :ymtongue: ale porozmyslam este na vyber by bola aj nova toyota rav 4 tiez to nevyzera zle a cenovo je to ovela lepsie nez nove audi q5

Radši bych tu obludu vzal v naftě,ale auto co má dvě kila na hrbu,bych se spíše snažil prodat a ne koupit.Ale to asi nechceš slyšet.

to moc nie :) ale stale len uvazujem o kupe moze sa vselico zmenit a som rad ze mi tu pisete vas nazor
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V této třídě bude všechno cenově lepší než Audi nebo BMW X3.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
cellfactor
Adept autoškoly

Příspěvek od cellfactor »

řidičBOB píše:V této třídě bude všechno cenově lepší než Audi nebo BMW X3.
no je to audi a zato sa priplaca, ale pocul som ze ma prist nova skoda suv no neviem kedy pockal by som si aj na to skoda yety je ohava snad to bude ovela lepsie
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Kamarád si třeba kupuje jen nové Hondy CR-V a spolehlivost těchto aut je fakt úžasná,nedávno kupoval novou za cca 600tkč,Audi to není ,ale za ty prachy,dobrý výrobek,pokud se líbí RAV,tak proč.ne.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
TomZ
Pan Řidič

Příspěvek od TomZ »

cellfactor píše:
M.Z. píše:Asi bych neměl koule vysypat skoro půl mega za 6letou ojetinu s 200tkm.
Asi bych vybíral v méně prémiových vodách a třeba i nové http://www.sauto.cz/osobni/detail/suzuk ... oFrom=list
Dik za typ pekne auto jedina vec mi ale vadi ma ho moj sused :ymtongue: ale porozmyslam este na vyber by bola aj nova toyota rav 4 tiez to nevyzera zle a cenovo je to ovela lepsie nez nove audi q5

to moc nie :) ale stale len uvazujem o kupe moze sa vselico zmenit a som rad ze mi tu pisete vas nazor
Vitara mi prijde dost mala vnitrnim prostorem (zvlast oproti starsi Grand Vitare, Q5 je o dost jinde. Spis bych zkusil RAV, pripadne CRV, ktere je z teto trojce nejvetsi.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Snowman... Ale počítej, že s nějakým normálním motorem a normální výbavou, to bude atakovat vcelku vysoké ceny. Ono už Yeti není zrovna levná Škodoffka.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět