Octavia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Octavia III

Příspěvek od Brus »

přišel na psa mráz.

Myslím to vážně, je na prodej. 550 by bylo super a navíc lze odečíst DPH, v tom inzerátu nejde.
Pravda vyděsí
jirka87cz
Autoškolák

Příspěvek od jirka87cz »

tak dneska padl ortel u moji oiii...kovovy zvuk vytvari neco v prevodovce...a ted se ceka na vyjadreni z bolky kde se to bude kuchat...jinak vydrzela 82500km a nejvic vyjadreni ze servisu co sem slysel kdyz jsem se zeptal jak je to mozne?? padlo "patecni kus" a pokrcrni ramen...no mazec
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

páteční kus :))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

82tis km? to je fpoho, to ti ta převodovka vydržela 3x dýl než moje první v 3er... ve 29tis km se v ní rozpadlo hlavní ložisko... na záruku sem dostal novou, bez keců...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

jirka87cz a pavproch: Ale pánové, vy jste si té první převodovky užili ;) Na O2 RS mi odešla v 6 tis. km. Vyměnili v záruce a nová slouží dodnes bez problému. Kromě toho byla potom O2 RS bezporuchová, takže začátek nasírací, potom spokojenost :)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jirka87cz
Autoškolák

Příspěvek od jirka87cz »

ty kjaso...ja sem do ted zil v domeni ze me cekaj do budoucna vstriky,turbo a filtr pevnejch castic jako to bylo u oii...no ale prevodovku sem necekal...ale kdyz si to vezmu spetne tak sem jim rikal na 30tisicich ze me nekdy radi ztuha a nekdy musim vytlapnout spojku aby slo zaradit...prej vse v poradku...pak je teda fakt ze to prestalo az do minulyho ctvrtku kdy prisla ta rana :( ...nevim nevim...pry kdybych mel to 7dsg tak uz tam sem davno stim co mam nalozeno a kde jezdim (jizerky,krkonose) by to vzdala na pulce co ten 5kvalt..
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

No mě spíš překvapí, že se to vytelí v tvém nájezdu km, to bych opotřebení nečekal. U mě to bylo vada už z výroby, která se rychle projevila, to ještě beru, chyba se může vloudit. Nová převodovka je tam teď skoro 150 tis. km a chodí jako hodinky. Hlavně ať tě to dělá dobrej mechanik, třeba já čekal tehdy raději 14 dní, až se vymarodil a přišel do práce. A vyplatilo se to, práce perfektní :)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

jirka87cz píše:pry kdybych mel to 7dsg tak uz tam sem davno stim co mam nalozeno a kde jezdim (jizerky,krkonose) by to vzdala na pulce co ten 5kvalt..
Divím se že, tohle někdo u autorizovaného prodejce/servisu vypustí z huby. I kdyby to byla pravda tak bych radši pomlčel, než říkat zákazníkovi, že 80 000 a ještě k tomu proboha v horách, to je pro naši nejnovější techniku strašná nálož...
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zaměstnanci autorizáků většinou nejsou Einsteini - jenom namistrovaní blbouni. V drtivé většině případů. Rozumného člověka abys tam pohledal. A platí to v celém spektru značek.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jirka87cz
Autoškolák

Příspěvek od jirka87cz »

no tak sem se ted bavil s klukem ktery me to auto kuchal...a rekl mi mimo zaznam B-) ze pry kdyz moje auto bylo na zvedaku a zjistilo se ze je neco spatne s prevodovkou...tak sehnaly na dvorku stejny auta oiii 1.6tdi 77kw s 5kvaltem a zvedli takhle 2 auta...jedna byla pucovaci a druha nejake firmy po servisu a jedna byla v pohode a u druhe to zacinalo jako u me...soudruh z ndr udelal asi nekde chybu...tak snad to bude na zaruku...
Odpovědět