Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
nema tu nekdo zkusenost s aftermarket tzv angel eyes svetlama? Jde mi ciste o zlepseni osvetleni cesty (nikoliv o vzhled) oproti originalum, ty nemaji jeste ani cirou optiku, a zarovku h4.
http://auto.idnes.cz/prednost-zprava-02 ... tomoto_fdv
Nedava mi to vysvetleni prilis smysl. proc cervene prestane byt pro modre zprava, kdyz najede do krizovatky?
Nedava mi to vysvetleni prilis smysl. proc cervene prestane byt pro modre zprava, kdyz najede do krizovatky?
Pravda vyděsí
- GeneHawkins
- Letec
No, ono na tom obrázku by to nešlo, ale je to myšleno tak, že červené vozidlo už modré minulo a modré tak za ním může odbočit doleva. Ve městě je to běžné, uznávám, že v těch proporcích obrázku je to pouze teorie.
Po preventivni vymene baterky jsem dal starou na CTEK mxs 5.0, po nejake hodine se dostala na 4. fazi (pomale dobijeni do 100%) a kdyz jsem ji sel zkontrolovat, z baterky sumelo a bylo slyset i lehke bublani.. je to bezudrzbovka, znamena to, ze tam je malo destilky nebo ze je uplne v hajzlu?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo zkušenosti s BT sluchátky? Právě jsem si zlomil Beatsy a rozhoduji se teď mezi:
BOSE SoundLink On Ear
Beats Studio Wireless
Sony MDR-ZX770BNB
BOSE SoundLink On Ear
Beats Studio Wireless
Sony MDR-ZX770BNB
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nikdy jsem nemel na hlave bt sluchatka, ale obecne bych rekl, ze snad vse, co jsem kdy slysel, hralo lip nez beats.
Pravda vyděsí
Vyhody bezdratu jsou jasne. Ja jsem jen chtel rict at zkusis poslechnout neco jineho nez beats
Pravda vyděsí