První auto pro studenta do 50k

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: První auto pro studenta do 50k

Příspěvek od řidičBOB »

HondaMan píše: Chce to ale nemít v hlavě bramboračku.
Dyť to říkám furt. Otázkou je, kolik dnešních mladých lidí to má takhle v hlavě hozeno :-??
Poslední dobou se mi ale zdá, že za volantem fetují snad všichni - bez rozdílu věku 8-x

Já začínal s e21 320 v šestiválu a s AT... Na tu dobu to bylo víc než silné auto a nikdy jsem ho ani neškrábnul, byť ani nemělo papíry...v té době to ale nikoho moc nezajímalo. Jednou jsem ho půjčil kamarádovi, kterej to ve druhé zatáčce omotal o strom #-o Takže - kolik soudruhů, tolik bramboračky.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Werewolf
Spolujezdec

Re: První auto pro studenta do 50k

Příspěvek od Werewolf »

Spis to je v dnesni dobe o zodpovednem pristupu jak k autu, tak k rizeni. Tak je urcite jasne ze auto ktere ma nekdo ve velke oblibe a ma k nemu i nejaky vztah ze ho nebude chtit ani skrabnout ci honit po dalnicich a hrat si na kobru 11. Pokud nekdo bere rizeni auta lehkovazne tak pak neni divu ze omotaji strom autem. Ale zase musim dat za pravdu starsim generacim(bez urazky) ze prvni auto by melo byt neco slabsiho a hlavne neco co si clovek muze opravit sam pred barakem aniz by to musel hazet hned do servisu. Nejsem zadny automechanik ale diky zkusenostem na starym golfu jsem si dost poradil u sveho renaulta. Navic at koupi auto takove ci onake, tak stejne bude muset vrazit hned ze startu par tisic kc do udrzby. Za me to jsou vzdy provozni kapaliny, filtry, rozvody, brzdy a pokud jsou i vice sjete gumy, tak i gumy.
Odpovědět