![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
pavel totiz neresi pozadi tveho dotazu, tedy ten priheb, resi tu otazku a to je ten zasadni rozdil. znam se s majitelem hotelu v Rakousku, ma Scout, bydli v prostredi, vuci kteremu jsou tatry rovinkou. Ma to uz nekolik let a zadny problem a pendluje to tam jako bus taxi z udoli do hotelu. Budu mu muset rici, ze se mu to uz uvarilo.merlin píše:Tak Subaru ma v prvom rade planetovy medzinapravovy diferencial doplneny o svorne lamely (ano nemaju ani na Subaru nekonecnu zivotnost) v prevodovke chladenu spolu s celou naplnou. Tak 70% ludi tam ma prave pre spolahlivost pohonu Audi Quattro a zbytok Subaru a rozne SUV. Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac...
Jednoducho s tebou sa neda diskutovat, alebo diskusiu povazujes za hadku (podobne ako moja svokra)Skus si precitat rozdiel ako mi odpovedal slusne p.Janda
to už si trochu prestreril, nie???merlin píše:Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac
Nie auto, ale hydraulicka spojka co prenasa vykon na zadnu napravu (nie je tam Haldex)brasci píše:to už si trochu prestreril, nie???merlin píše:Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac
a hlavne zda si nevymysli, ze to auto mabrasci píše:no pjanda by sem mohol dať aj nejakú foto, reči sú pekné ale nech vieme ako ten konkrétny kus vyzerá...
S cedulkou autofórum. Do pěti minut!goes píše:a hlavne zda si nevymysli, ze to auto mabrasci píše:no pjanda by sem mohol dať aj nejakú foto, reči sú pekné ale nech vieme ako ten konkrétny kus vyzerá...