Podle me bude duvodem bud to, ze by to nikdo nekupoval, nebo spis technicky duvody. Kvuli stavajicim predpisum ma cng verze vyfuk ukoncenej nekde v prvni pulce vozu, aby nedochazelo k zahrivani nadrzi...tim padem asi zabere vic prostoruoxik píše:Jo to je mozny, ke konfiguratoru jsem se dostal az ted Jen mi nejde do hlavy, proc zrovna u svetel je nutno porizivat dalsi vybavu..chapu to u opodstatnenych veci, ale u svetel?ctrl_j píše:To s temi xenony a navazanou vybavou neni zadny objev, je to tak od pocatku..
Btw nevite, proc se do G-TECu nedava automat?
Octavia III
Re: Octavia III
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To zní logicky, díky za vyhrabanou otázku, uplně jsem na ní zapomněl
Vzhledem k tomu ze plynovy Golf VII na stejne platforme DSG nabizi, nebude tato uvaha zcela spravna…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Info k faceliftu:
Asistenční systémy z SIII a elektromechanická parkovací brzda.Oboje ověřeno.Nejdřív buď 22KT/16 anebo až 22KT/17.
Asistenční systémy z SIII a elektromechanická parkovací brzda.Oboje ověřeno.Nejdřív buď 22KT/16 anebo až 22KT/17.
Bez bodů
- noveautičko
- Pan Řidič
příště to sem napiš tak za rok až dva..
- noveautičko
- Pan Řidič
Šéf Škody Vahland náhle skončil ve Volkswagenu..už to padá
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to se upeklo už před týdnem...dneska to pouze oznámili. Není pravda, že se neshodli... Vahland prostě a jednoduše do USA odmítnul jít, tak dostal padáka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
S tim ze vylozene dostal padaka bych polemizoval. Obzvlast v situaci, kdy jej vlastne chteli povysit.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já bych nepolemizoval... Nabídka byla postavená: buď vezmeš USA nebo dostaneš padáka. Jak jsem psal, jeho rozhodnutí jsem znal již minulý týden.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time