WAZE

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
GinBook
Autoškolák

Re: WAZE

Příspěvek od GinBook »

Kdyz prekracujes rychlost, upozornuje hlasove. Jinak jen tise zobrazi.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Myslel jsem si to. Jenže těch 500 metrů stačí na sakra zrychlení, je to špatný.
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

driver píše:
GeneHawkins píše:Hele teda ale to přihlašování stojí za .......

Byl jsem "registrován" od roku 2010,- po reinstalaci se mi už žádným způsobem nepovedlo přihlásit. Email mi to nepošle na žádný myslitelný mail, který bych mohl mít registrovaný, žádným způsobem jsem se na svůj předchozí účet nedostal. Zaregistrovat znova se mi na WP nepovedlo, povedlo se to až na Androidu. Pak jsem se na WP (snad!) přihlásil, ale na netu se stejně nepřihlásím...

Nějak tomu nerozumím, je to jak u blbejch na dvorečku...
Nechápu, proč tam je tolik podmínek. Login, heslo by stačilo a bylo by to. Jakmile to ještě řeší poslání SMS, tak to vždy selže.
Už jsem asi dvakrát přišel o účet. (Nový mobil) A vždycky čekám rok než dostanu korunku. Věřím, že někteří to psychicky nezvládnou a jak dostanovu zase začátečníka, tak Waze odinstalují ;)
Měli by to Admini z Waze řešit, nebo to zachvíli odinstalují všichni 8-x

Nechť si každý zkusí dát nový android, nebo tovární nastavení a uvidíte. Nikdo ten účet už nepřipojí, byť ví heslo, login a má i správnou SIM. (Jednou se mi to podařilo, asi na stopadesátý šestý pokus ;)) )

Jinak když jedu 50 tak ať to hlásí jak to je, ale když jedu 90 tak asi nejsem ve městě, a když někdo za trojnožkou kilometr daleko nahlásí radar (než to tam namačká) tak jsem dávno vyfocený a waze mě probudí třičtvrtě km za radarem.
V městě to chápu, že by to pískalo furt, ale když jedu fakt 90 tak proč to nehlásí 1km předem nebo i dva ať si stihnu dát pásy, dojíst burger, položit mobil, dokouřit, a snížit rychlost? Kdo to má všechno stíhat tak rychle? :))
Klidně tam mohlo být uživatelsky nastavitelné, ve městě 100m-2000m mimo město 200m-2000m a dálnice by byly dobré aspoň 300m-20km, protože jakmile je BAG na dálnici, tak ať stíhám ještě sjet, aby ještě vůbec nějaký sjezd byl že...

Ještě foto, ale klid, předpokládám, že těch devět předemnou jsou admini z Waze co :-h
za dobu ježdění ss waze mám 4. nový mobil vždy bez problémů, nic jsem nemusel dělat, dal jsem obnovit aplikace z účtu google nebo jak se to jmenuje a naposledy jen přenos profilu pomocí NFC a vše se udělalo samo včetně obnovy hesel.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já měnil telefonů tak 40 a vždy mi stačí zadat akorát číslo telefonu, zadám kód, co mi přijde přes sms a vše se mám nastaveno. Tohle mi přijde u Waze jako super věc.
Původní heslo si samozřejmě nepamatuji:-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Taktéž nemám problém s přenosem účtu.. a souhlasím, že by se mi hodilo upozorňování víc dopředu, i vzhledem k tomu, že uživatel událost nahlásí se zpožděním
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Je nějaká šance, ze by na Waze fungoval zvuk přes BT i na Windows?
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Na 6S to furt není ono :-( GPS se občas chytne, ale většinou hned spadne a jede to pouze na datech :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

řidičBOB:
Tak je to nový telefon, možná to není úplně compatible, bo na iOS nevyšla nová verze už dlouho a už ani nevyjde dle mne.
Snad nová revoluční verze to vyřeší kterou testuji, a tam problém na iP6+ není problém. Blíží se to. ;-)

HondaMan:
Win a Waze je trošku problém. Už jsem to psal, musí se počkat na Win10 a HQ naznačilo, že se pokusí naroubovat Waze na ten nový systém.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

S iP6+ s iOS 9.0.2 také problém není. Tam to šlape na pohodu... Problém je s 6S :-(
Snad to alespoň načítá body, když je to na datech, ale ne na gps :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Šlo by nějak lépe ošetřit chybu "Odeslání hlášení selhalo, zkuste to později"? Už z logiky Waze je jasné, že když hlásím například nehodu na dálnici v protisměru, těžko se tam vrátím, abych to znova nahlásil na Waze. Přitom už ve Waze existuje možnost odložit rozepsané hlášení, tak tam může spadnou toto neodeslané. Nebo klasika "Abort, Retry, Fail" (mladší asi neznají) = tj. nabídnout opakování odeslání hlášení. Přijde mi to natolik primitivní, že se divím, jestli jsem první, komu to vadí.
Odpovědět