WAZE

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
GinBook
Autoškolák

Re: WAZE

Příspěvek od GinBook »

Nikdo si nestěžoval zatím. Mimo jiné, se chystá optimalizace zobrazení pro větší rozlišení. ;-)

Kdysi někdo říkal že u iP musel počkat asi 1 den než se mu to vzpamatovalo. Ale podrobnosi neznám.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak budu čekat ;-) Ale sere mi to lehce :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

Vyzkoušej obnovit sítě atp...
letadlo zapnout vypnout.
Znova instalovat Waze.

Možná se něco nepovedlo.

Jinak bez Waze se jezdit nedá. :-D Prostě to musí fungovat.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Reinstal jsem zkusil...to nepomohlo. Zkusím to rozjezdit - nemůžu se přece zaseknout před branami TOP 100 v ČR! :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

Ještě že mám před tebou mírný náskok. ;-)
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

mírný :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

cca 2 mio bodů :D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

GeneHawkins píše:Hele teda ale to přihlašování stojí za .......

Byl jsem "registrován" od roku 2010,- po reinstalaci se mi už žádným způsobem nepovedlo přihlásit. Email mi to nepošle na žádný myslitelný mail, který bych mohl mít registrovaný, žádným způsobem jsem se na svůj předchozí účet nedostal. Zaregistrovat znova se mi na WP nepovedlo, povedlo se to až na Androidu. Pak jsem se na WP (snad!) přihlásil, ale na netu se stejně nepřihlásím...

Nějak tomu nerozumím, je to jak u blbejch na dvorečku...
Nechápu, proč tam je tolik podmínek. Login, heslo by stačilo a bylo by to. Jakmile to ještě řeší poslání SMS, tak to vždy selže.
Už jsem asi dvakrát přišel o účet. (Nový mobil) A vždycky čekám rok než dostanu korunku. Věřím, že někteří to psychicky nezvládnou a jak dostanovu zase začátečníka, tak Waze odinstalují ;)
Měli by to Admini z Waze řešit, nebo to zachvíli odinstalují všichni 8-x

Nechť si každý zkusí dát nový android, nebo tovární nastavení a uvidíte. Nikdo ten účet už nepřipojí, byť ví heslo, login a má i správnou SIM. (Jednou se mi to podařilo, asi na stopadesátý šestý pokus ;)) )

Jinak když jedu 50 tak ať to hlásí jak to je, ale když jedu 90 tak asi nejsem ve městě, a když někdo za trojnožkou kilometr daleko nahlásí radar (než to tam namačká) tak jsem dávno vyfocený a waze mě probudí třičtvrtě km za radarem.
V městě to chápu, že by to pískalo furt, ale když jedu fakt 90 tak proč to nehlásí 1km předem nebo i dva ať si stihnu dát pásy, dojíst burger, položit mobil, dokouřit, a snížit rychlost? Kdo to má všechno stíhat tak rychle? :))
Klidně tam mohlo být uživatelsky nastavitelné, ve městě 100m-2000m mimo město 200m-2000m a dálnice by byly dobré aspoň 300m-20km, protože jakmile je BAG na dálnici, tak ať stíhám ještě sjet, aby ještě vůbec nějaký sjezd byl že...

Ještě foto, ale klid, předpokládám, že těch devět předemnou jsou admini z Waze co :-h
Přílohy
2015-07-09 17.03.28 min.jpg
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
GinBook
Autoškolák

Příspěvek od GinBook »

Žádní admini Waze nejsou. Jen Local Champs a jsou tam jen dva před tebou. Ostatní to mají za ježdění, neboť to nejsou ani editoři.

Ohledně účtu. Pokud znáš Jméno (pozor na malé a velké písmenka) a heslo (taktéž), nemůžeš mít problém. Mám to tak 5 let a bezproblémů se přihlašuji na iOS i Android. Když si koupím nový telefon, vynechávám zadání čísla a vpravo dole je "Mám účet" a tam se přihlásím a potom potvrdím číslo. Jinak problém je s tím, že pro hledání přátel se udělá nějaké náhodné zrcadlo telefonního seznamu. Pokud při nové instalaci nesouhlasí, Waze kope, že to není správný účet. Je potřeba na nový telefon první nahrát zálohu seznamu, povolit práva na seznam (že by tady problém) a potom instalovat Waze.
Za mne ale pořád platí první jméno a heslo a až potom párovat číslo. A na iOS tento problém není.

Souhlasím, je to složité a na houby. Už jsme to HQ říkali. Na posledním Meetupu v Londýně se to dokonce řešilo a připravovali jsme návrhy pro nové obrazovky při nainstalování Waze aby to mělo logiku. A jak je to u Waze běžné.... SOON.

Radary se vždy hlásí 500m předem. Všude, bohužel. Běžně to stačí, nebo pro většinu smrtelníků. Souhlasím, volba by mohla být.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Proč to někdy hlásí radar nahlas a někdy ne?
Odpovědět