TSI vs TDI
TSI vs TDI
Zdravím,
vybírám nové auto a nevím si rady z výběrem motoru k jaký by jste mi poradili. Jezdím do práce 36 tam. často jezdím i krátké vzdálenosti po městě, za měsíc najedu kolem 1300 km a v autě budu jezdit převážně sám. Chtěl bych octavii combi od roku 2011 a nejeto kolem 100 tis.. Jaká by byla lepší volba motoru buď 1,6 TDI nebo 1,4 TSI.¨
Předem děkuji za odpovědi
vybírám nové auto a nevím si rady z výběrem motoru k jaký by jste mi poradili. Jezdím do práce 36 tam. často jezdím i krátké vzdálenosti po městě, za měsíc najedu kolem 1300 km a v autě budu jezdit převážně sám. Chtěl bych octavii combi od roku 2011 a nejeto kolem 100 tis.. Jaká by byla lepší volba motoru buď 1,6 TDI nebo 1,4 TSI.¨
Předem děkuji za odpovědi
Re: TSI vs TDI
A proto by jste vybral raději TSI? autům vůbec nerozumímřidičBOB píše:1.4TSI bude řetěz. Takže je rozhodnuto.
Ne, naopak.
Nákupčí VW to tenkrát nějak popletl a místo pouzdrového řetězu objednal v čínských pasteveckých potřebách řetězy na uvázání Yaka před hospodou. No a nějak to tam nesedlo.
Nákupčí VW to tenkrát nějak popletl a místo pouzdrového řetězu objednal v čínských pasteveckých potřebách řetězy na uvázání Yaka před hospodou. No a nějak to tam nesedlo.
- noveautičko
- Pan Řidič
mrkni raději po atmosféře..
- noveautičko
- Pan Řidič
Poohlédni se po 1,6 MPI/75 kW..občas v ní jezdím a pohoda..
Klidne bych bral tu 1,6ku TDI
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
1,6 tdi je uplna katastofa, tyden jsem s tim jezdil a hodne jsem vzpominal na 1,9 pd nebo tdi - 1,6 tdi ma asi nejmensi vyuzitelny pocet otacek ze vsech motoru co jsem kdy zkousel
k dotazu: za me 1,4 nebo 1,8 tsi co nejnovejsi
k dotazu: za me 1,4 nebo 1,8 tsi co nejnovejsi