Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
AR by měl koukat dopředu...ani nahoru a ani dolů - prostě rovně.
Co to je za model?
Co to je za model?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Se snazim, ale treba zrovna ten yeti ma zkoseni skla tak debilni, ze je AR spise dolu. A nechci ohybat drzak, pokud to neni vylozene nutne. Model target euro 550, rocnik tak 1961 Ne, sranda, zjistim u toho Miry, jak s nim jezdival, ja to jeste nemam vychytane ve vsech autech
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš - vím, co to je za detektor...i ten konkrétní kus. Osobně si myslím, že jeho citlivost už není zrovna jeho silnou stránkou. Pro lepší orientaci bych doporučil zajet v Pze do Mrázovky, která řekne +/- autobus, v jakém je citlivost módu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
f: nemas to prepnute do city modu?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jestli míří do země tak přihnout držák aby mířil rovně před auto...a taky už to je přece jen docela historická záležitost tak možná citlivost šla do kopru...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Miro, nemam, je tam porad dalnice. Ja target beru tak, ze uz je to starsi chlapik a vezmu ho na kontrolu do Prahy, jak rikal Bob, co? Pokud ti to nevadi a jestli to muze nejak pomoct. Navic s mym stylem jizdy neni antiradar potreba, mam ho spis pro zabavu, abych videl kdy, kde a s cim stavaji.
VS: Stridam ho casto mezi vice aut a pokazde bych s drzakem musel hybat, nejak to vymyslim
VS: Stridam ho casto mezi vice aut a pokazde bych s drzakem musel hybat, nejak to vymyslim
Mirek
suchý zip, resp. 3M dual-lock na opěrce spolujezdce. když přes to vyrobíš přehoz, ani to nemusíš sundavat u mallů
Dnes za mnou pres pul mesta jela cervena okta, i tu tricitku jsem dodrzoval
Pravda vyděsí
já je nepotkal už snad měsíc.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dnes v Ově skoro na konci Výškovické schovaní na trávě za stromem s laserem. Jeden v zákrytu za stromem druhý v zákrytu za tím prvním. Vpodstatě jsem měl štěstí, že jsem tama jel tramvají
Pravda vyděsí