A můžu vám říct, že pro elektromobilistu je to nejhorší, co znám, stát s vybitým autem u nabíjecího stojanu a nemoct si z něj nabít, protože k němu nemáte přístup."
Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
podle toho, co říkal onen majitel Tesly, tak to asi zadara není:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
to psal o ČEZ, E.ON stanicích..ti chtějí jen tahat prachy z lidí,jak už známe..
Honza42 píše:Pokud si koupím novou Teslu za 3.200.000 Kč a ujedu s ní bez jakýchkoliv dalších investic 500.000km na původních gumách a budu všude za somráka a budu tankovat jedině "zadarmo" , tak to mám za 6,4 Kč/km. Takže ta Paříž vyjde na 6400 Kč. A to se pochopitelně vyplatí, už jen proto, že během těch 3 povinných dobíjení potkám spoustu zajímavých lidí, a tak nějak po Radovanovsku se poraduju.
A navíc budu mít úplně Nové autíčko, teda alespoň první rok.
Novou Teslou jsem myslel nový model.noveautičko píše:nejlevnější Tesla je za 3.2 mil.?
http://www.autoforum.cz/predstaveni/tes ... -za-3-2-s/
Já dneska najel s ropou cca 600 km na jedno "nabití" přičemž 400 bylo na jeden zátah. Více jak hodinu jsem strávil stáním v koloně, přičemž po celou dobu jsem si topil na 21,5, poslouchal rádio, nabijel telefon...Bond007 píše:Dnes jsem s ropakem, kterej na rozdil od elektromobilu aspon trochu funguje, ujel 400km po okreskach prumerem 116,7 km/h s natankovani plne me stalo ve Slavonicich nejakych 1290... Ktere z techto hodnot se tesla blizi?noveautičko píše:je tu někdo normální,kdo mi napíše,na kolik přijde běžného ropáka ujetí 360km? díky
Až bude el.mobil použitelný, moc rad si ho koupím. Je mi sympatický charakterem. Ticho je nejhezčí zvuk, který auto může vydávat.
2.9T RWD
HondaMan píše:. Ticho je nejhezčí zvuk, který auto může vydávat.
eeeeee
baworský R6 v redline
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale houbelec chladnej němec. Cholerický ital Busso v redlinepavproch píše:eeeeeeHondaMan píše:. Ticho je nejhezčí zvuk, který auto může vydávat.
baworský R6 v redline
EDIT: Dost bylo měření pindíku.
- noveautičko
- Pan Řidič
Souhlas,ticho je nejlepší zvuk.. žádné kadlakadla-dým-kadlakadla
Ticho v autě mám rád, ale na druhou stranu mám rád, když chci, motor umí hezky zabrumlat-zařvat.. což mé auto splňuje oboje.. Nové autíčko, už se dozvíme čím jezdíš? Mě to zajímá už jen z principu, nechci tě jakkoli urážet, jen chci vědět, v čem se takový fanatik do elektroaut vozí..
- noveautičko
- Pan Řidič
No a máš odpověď čím jezdím.. poděkuj mu oxiku