Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
A kdybys chtel s Teslou jet napr z Prahy do Parize, na kolik te vyjde km? Ropaka nevlastnim, proto ti neodpovim na tvou otazku..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
oxik: já ropu (mimo jiné) mám. Průměrně jezdím za 8,1l/100km. Tankuji VervaDiesel za 30,70Kč/l. Do DisneyLandu v Paříži to mám od baráku rovných 1000km. Takže bych to měl za 81l, což je za (ať nežeru, tak NM za 35,- ) 2385,- Kč a trvalo by mi to cca 10 hodin.
Sazbu na 1 km si snad novéautíčko umí dopočítat.
Sazbu na 1 km si snad novéautíčko umí dopočítat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud si koupím novou Teslu za 3.200.000 Kč a ujedu s ní bez jakýchkoliv dalších investic 500.000km na původních gumách a budu všude za somráka a budu tankovat jedině "zadarmo" , tak to mám za 6,4 Kč/km. Takže ta Paříž vyjde na 6400 Kč. A to se pochopitelně vyplatí, už jen proto, že během těch 3 povinných dobíjení potkám spoustu zajímavých lidí, a tak nějak po Radovanovsku se poraduju.
A navíc budu mít úplně Nové autíčko, teda alespoň první rok.
A navíc budu mít úplně Nové autíčko, teda alespoň první rok.
- noveautičko
- Pan Řidič
nejlevnější Tesla je za 3.2 mil.?
Dnes jsem s ropakem, kterej na rozdil od elektromobilu aspon trochu funguje, ujel 400km po okreskach prumerem 116,7 km/h s natankovani plne me stalo ve Slavonicich nejakych 1290... Ktere z techto hodnot se tesla blizi?noveautičko píše:je tu někdo normální,kdo mi napíše,na kolik přijde běžného ropáka ujetí 360km? díky
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...ještě jsi opomenul údaj, jak dlouho ti trvalo to tankování
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
za 1290,- by bylo asi mnohokrát dobití elektromobilu..
Kdyz odectes spotrebni dan, dph za zbozi a spotrebni dan(do nebe volajici uchylarna) .. A btw na tech dobijecich stabicich se plati nebo je to dotovany?noveautičko píše:za 1290,- by bylo asi mnohokrát dobití elektromobilu..
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
za 400km s prumerem 116,7 km/h asi takynoveautičko píše:za 1290,- by bylo asi mnohokrát dobití elektromobilu..
- noveautičko
- Pan Řidič
dobíjení a internet se tuším neplatí po dobu životnosti auta..Bond007 píše:Kdyz odectes spotrebni dan, dph za zbozi a spotrebni dan(do nebe volajici uchylarna) .. A btw na tech dobijecich stabicich se plati nebo je to dotovany?noveautičko píše:za 1290,- by bylo asi mnohokrát dobití elektromobilu..