BMW Divize
Re: BMW Divize
u vzhledu apod. to vazne neresim, to je samozrejmost, ale u veci, ktere "jdou zmerit" je odchod od reality moc viditelny
pripomina mi to typicky vyber auta v garazi ""je mi jedno co to bude a na znacce mi vubecn nezalezi. Ale musi to byt liftback a musi se vyrabet v CR. co si mam vybrat?"
pripomina mi to typicky vyber auta v garazi ""je mi jedno co to bude a na znacce mi vubecn nezalezi. Ale musi to byt liftback a musi se vyrabet v CR. co si mam vybrat?"
pavproch: tak jasný, bylo by blbý, kdyby ti vyšlo, že OOOO je lepší a objednal bys trojku já tě chápu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
OK, tak mi nevěříte, že jsem to hodnocení dělal s chladnou hlavou a bez nadržování na jednu nebo druhou stranu... já se ale fakt snažil...
A víte co, příště už vám žádnou tabulku neukážu....
A víte co, příště už vám žádnou tabulku neukážu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
hele je jedno jak ta tabulka vypada, dulezite je, ze budes spokojeny.
dík.
(jak píšu, minimálně do května mě prostě nepřasvědčíte, že sem šláp vedle.... pak se uvidí... )
(jak píšu, minimálně do května mě prostě nepřasvědčíte, že sem šláp vedle.... pak se uvidí... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
procitnuti prijde hned, jak zjistit, ze mas nefunkcni 4kolku
já si zase myslim, žes nevybral špatně já bych sice nechtěl kombíka, Mp a X, ale to je fuk... furt lepší než A4 s LEDkama
muj idela je ve stredni tride C5 ovsem ten nema 4x4. Takze A4 3,0TDI allroad. To je to, co bych kupil hned.
se máš, já ani nevim co bych koupil ještě že nic nekupuju, to by bylo něco strašnýho
hovorím len teoreticky ale aj by som si vybral to audi... ale nech slúži, určite budeš spokojný