Politický koutek
Re: Politický koutek
..pravicovej extrémismus je v poho....čechy čechům a nic než národ!! A Okamury bych se nebál, už jednou zažil (v Japonsku) jaký to je bejt osoba druhý kategorie, a tady to dřív nebo pozdějc pozná taky. Je stejně směšnej jako jakejkoliv hajlující žid....
Niko nadžanel ko kerdža
Prvni rakouska vlastovka regionalnich voleb…
Výrazné posílení pravicově populistické Svobodné strany Rakouska (FPÖ)
FPÖ oproti volbám před šesti lety počet získaných hlasů zdvojnásobila…
Výrazné posílení pravicově populistické Svobodné strany Rakouska (FPÖ)
FPÖ oproti volbám před šesti lety počet získaných hlasů zdvojnásobila…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Včera byl v České rozhlasu na Dvojce v 18.30 Benjamin Kuras. Co říkal, je pravda, až mrazí v zádech. Kdo můžete najděte si v archivu www.ceskyrozhlas.cz. Jestli sem někdo mladší a šikovnější dáte odkaz na proklik, tak díky.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak jsem to našel, člověk se nesmí vzdávat Ale popisovaná situace moc k smíchu není
http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudom ... e--1534221
http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudom ... e--1534221
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Benjamin Kuras na ČRo2 http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3481271 pro ty co neumí číst, ale ještě stále trochu slyší.
Dále doporučuji vyhledat články Alexandra Tomského (třeba na Neviditelném psu). Před pár dny se docela zhádal s nějakým sluníčkářem v rozhlase, ale nemohu to zaboha najít.
Dále doporučuji vyhledat články Alexandra Tomského (třeba na Neviditelném psu). Před pár dny se docela zhádal s nějakým sluníčkářem v rozhlase, ale nemohu to zaboha najít.
jak putina nemusím tak teda musím uznat, že (narozdíl od teho z hawaii... inu demokrat, kdeže časy ronnieho a margarety sou) má koule a nebojí sa jí do teho...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Add Benjamin Kuras:
Klicem vseho je integrace do spolecnosti, kam ti lidi prichazi a presne to se nedeje a dit nebude, protoze nas deli obrovske kulturni rozdily a zpusob zivota jako celku. A jak kdosi trefne poznamenal, nase prilisna tolerance, pocit sounalezitosti a "demokracie" budou ty faktory co soucasnou Evropu zahubi.
Tohle jde dobre videt uz ted v Nemecku a Francii, z tech vzdalenejsich zemi pak v USA.Migrační vlna tsunami přivádí lidi, kteří v naší západní civilizaci pokračovat nebudou, nechtějí a nezajímá je
Klicem vseho je integrace do spolecnosti, kam ti lidi prichazi a presne to se nedeje a dit nebude, protoze nas deli obrovske kulturni rozdily a zpusob zivota jako celku. A jak kdosi trefne poznamenal, nase prilisna tolerance, pocit sounalezitosti a "demokracie" budou ty faktory co soucasnou Evropu zahubi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Takové jedy Bureš vyrábí a prodává:
Když jsem napočítal 20 éček,tak už se mě to nechtělo počítat....
Když jsem napočítal 20 éček,tak už se mě to nechtělo počítat....
Bez bodů