Saab 9-5 2011
Re: Saab 9-5 2011
nj, ale Opel když koupíš 9-5, tak budeš za boha už všech 2tis majitelů Saabů v ČR
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Tak Subaru ma v prvom rade planetovy medzinapravovy diferencial doplneny o svorne lamely (ano nemaju ani na Subaru nekonecnu zivotnost) v prevodovke chladenu spolu s celou naplnou. Tak 70% ludi tam ma prave pre spolahlivost pohonu Audi Quattro a zbytok Subaru a rozne SUV. Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac...
Jednoducho s tebou sa neda diskutovat, alebo diskusiu povazujes za hadku (podobne ako moja svokra) Skus si precitat rozdiel ako mi odpovedal slusne p.Janda
Jednoducho s tebou sa neda diskutovat, alebo diskusiu povazujes za hadku (podobne ako moja svokra) Skus si precitat rozdiel ako mi odpovedal slusne p.Janda
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pavel totiz neresi pozadi tveho dotazu, tedy ten priheb, resi tu otazku a to je ten zasadni rozdil. znam se s majitelem hotelu v Rakousku, ma Scout, bydli v prostredi, vuci kteremu jsou tatry rovinkou. Ma to uz nekolik let a zadny problem a pendluje to tam jako bus taxi z udoli do hotelu. Budu mu muset rici, ze se mu to uz uvarilo.merlin píše:Tak Subaru ma v prvom rade planetovy medzinapravovy diferencial doplneny o svorne lamely (ano nemaju ani na Subaru nekonecnu zivotnost) v prevodovke chladenu spolu s celou naplnou. Tak 70% ludi tam ma prave pre spolahlivost pohonu Audi Quattro a zbytok Subaru a rozne SUV. Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac...
Jinak je to jedno. Ok, vydrzi to jen subaru a audi quattro. Alfa romeo taky? Mercedes? Mitsu? Nissan? Aro? to uz ne?
to už si trochu prestreril, nie???merlin píše:Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac
Nie auto, ale hydraulicka spojka co prenasa vykon na zadnu napravu (nie je tam Haldex)brasci píše:to už si trochu prestreril, nie???merlin píše:Napriklad Honda CRV z takychto podmienka nevydzi ani mesiac
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ok ok, merlin nas presvedcil, vratme se k 9-5
no pjanda by sem mohol dať aj nejakú foto, reči sú pekné ale nech vieme ako ten konkrétny kus vyzerá...
a hlavne zda si nevymysli, ze to auto mabrasci píše:no pjanda by sem mohol dať aj nejakú foto, reči sú pekné ale nech vieme ako ten konkrétny kus vyzerá...
Tohle auto mě zajímá. Zatím teoreticky, mám radší menší auta, ale strašně se mi líbí Foto bych také ocenil, k tomu by mě zajímalo:
- jak je na tom ten dvoulit v nízkých ot.? Je to na něj dost těžké auto a bez turba nebude mít výkonu na rozdávání.
- co spotřeba?
- jaká je převodovka?
- jde vypnout ESP?
- jak se chová auto v zatáčkách? Jel jsem s Insignií a ta byla hrozně nedotáčivá, vyloženě prkenné auto.
Asi moc otázek, kdyžtak počkám na ten test
- jak je na tom ten dvoulit v nízkých ot.? Je to na něj dost těžké auto a bez turba nebude mít výkonu na rozdávání.
- co spotřeba?
- jaká je převodovka?
- jde vypnout ESP?
- jak se chová auto v zatáčkách? Jel jsem s Insignií a ta byla hrozně nedotáčivá, vyloženě prkenné auto.
Asi moc otázek, kdyžtak počkám na ten test
S cedulkou autofórum. Do pěti minut!goes píše:a hlavne zda si nevymysli, ze to auto mabrasci píše:no pjanda by sem mohol dať aj nejakú foto, reči sú pekné ale nech vieme ako ten konkrétny kus vyzerá...
TSs