Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
franta123a
Dítě v autě

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od franta123a »

Chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenosti s dopravní kontrolou, v noci mě zastavili zezadu policajti s modrými majáky a červeným nápisem STOP, chtěli doklady, které jsem jim dal - to je samozřejmost při dopravní kontrole, ale co následovalo potom: policajt přinesl z auta alkohol tester s již nasazeným a nejspíše použitým náustkem :ymsick: , a poté mi svítili do očí LED baterkou :-o , že prý kvůli otestování na drogy, zažili jste někdo takovéto jednání? [-x co jsem zjišťoval tak náustek musí být naprosto sterilní nerozbalený, rozbalit a nasadit ho na tester musí řidič, a testovat oči LED baterkou je absolutně nepřípustné, byl jsem po celým dni práce utahaný a k tomu ještě na mě lezla chřipka, viděl jsem se už v posteli tak jsem to pitomec nějak neřešil, ale příště ty zas*aný černý ku*vy pošlu do hajzlu! takovéto jednání si už nikdy nenechám líbit, je to opravdu neskutečné, někteří policajti jsou fajn, v pohodě, ale někteří jsou namyšlený dementi co jen tak tak uďáli střední školu, zázrakem psychotesty a mají u sebe placku a pistolku u prdele, a myslí si o sobě nevim co a jsou to v podstatě hovna, nuly... jo MUDr,Ing,JUDr,PAEDDr,RNDr,Csc k tomu... to je někdo, ne nějaký namyšlený blbeček se sotva střední školou...podle mě lidé co jsou schopni udělat to co jsem popisoval nemají u policie rozhodně co dělat... :( :(( :-o :-w [-x :-q
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Na drogy je tester "lízátko". Je to ale drahé, tak asi se někdo situoval do role vědátora a vymyslel jiný test pomocí LED baterky.
Takové "vyšetření" na přítomnost omamných látech bych odmítnul. Ale ještě před tím bych započal nahrávání dalšího průběhu kontroly, aby z toho nemohlo vypadnout odmítnutí se podrobit na výzvu... Tu jako takovou, dle schválené metody, bych samozřejmě neodmítal.
Pokud by s nimi nebyla řeč, volal bych nejbližšího o peračního nebo rovnou operačního na GIBSu. Svítit LED světlem bych si do očí zcela jistě nenechal.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Dneska na Slovensku na výjezdu z Žiliny na Blavu, na přikázaných 30 jsem jel 80, bo vím, kde stávají policajti a ti tam nestáli. Najednou se ze zadu přiřítli místní PaChové v Pasat kombi (které jsem před dvěma minutama minul na křižovatce), nalepili se mi na prdel a já stresy, že peníze co jsem se chystal směnit za korbáčiky budu muset nacpat do chřátu Kaliňákovi, Hranolovi a jinejm degešum. Ale spěchali někam dál, tak mně předjeli a já si oddechl. :D
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

podvečerní dohled na 50 v obci...
Bohuslavice u Zlína
laser Bohuslavice.jpg
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska od rána už asi 400km (převážně v CZ) a nic, nic, nic... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak neska to flinkali aji v SK - přes 200km po I/18 a D1 v hustém provozu a spoustou omezení a ani ťok teda píp
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Dnes jsem z Brna potkal cca v 17:30 na 219. kilometru D1 v obou smerech na stejnem miste ve stejnou chvili PČR. Na moste merilo jedno auto, ktere bralo smer od Brna (stali cumakem proti prijizdejicim autum) a v protijedoucim pruhu pod tim mostem stalo druhe auto pčr s pirátem. Nevim co to bylo za auta, protoze jsem je nestihl identifikovat, ale antiradar hlasil. Prekvapilo me, ze zahlasil jen kratce, pritom jsme jeli cca 125 tacho... Videl jsem je dopredu, protoze tam stavaji, ale antiradar si dal nejak nacas na muj vkus. By me zajimalo, cim to :-?? Ze by polohou? Je pravda, ze yeti ma blbe sklo a antiradar smeruje relativne blizko pred auto asi...
Dale dotaz na M.Z.? Nejels dnes taky do Brna? Prazdnej?
No a treti vec - pred zuzenim na R46 za Vyškovem od Brna. Jeden maniak si zkratil cestu k benzince pres pole a za nim nasledovalo davove silenstvi polem nepolem, to jsem jeste nevidel
Přílohy
20151001_175650.jpg
20151001_175630.jpg
Mirek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ad 1) no, to je dosti divné, bo píšeš, že auto stálo čumákem do protisměru...v tomto postavení bývá detekce i několik set metrů
No pain, no gain.
Vespa time \m/
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Proto me prekavpilo, ze byla detekce kratka a rychla. Par pipnuti a konec... Neco mezi falesnou a klasickou detekci. Kdyby byl cas a ja vedel kudy, tak se otocime a jedem to zkusit znovu i s videem. Nemuze na to mit vliv umisteni toho antiradaru? Ze smeruje dost do zeme? MMira by to mohl vedet, je to jeho kousek, musim se optat
Mirek
Odpovědět