OMV Maxx motion paliva
Re: OMV Maxx motion paliva
Dám to semdle, i dyž to není o OMV.... neska zase ověření, toho, co sem tu už psal a myslím, že ne jednou- německý Aral Ultimate 102 = minimálně o litr menší spotřeba a navíc motor si jenom ševelí, skoro jako dvanáctiválec.... Kurwa, co to u nás prodávají za sračky?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kup si ve Francii pořádnej sud nebo hafo bandasek a dovez si domu do zásoby.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v poslední době "zkoumal" VIP paliva - Shell Diesel Nitro Flus; Maxx Motion diesel a Verva diesel. Zcela, dle mého subjektivního pohledu, resp. poslechu, se mi pro motor zdá jako nejpříznivější Želví Nitro. Přijde mi, že motor tolik nevibruje a neduní; hlučnost určitě nejmenší.
Z hlediska spotřeby jednoznačně Shell. Jsem z toho docela překvapený...
Z hlediska spotřeby jednoznačně Shell. Jsem z toho docela překvapený...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
O litr lepší než český Maxx 100 ?pavproch píše:Dám to semdle, i dyž to není o OMV.... neska zase ověření, toho, co sem tu už psal a myslím, že ne jednou- německý Aral Ultimate 102 = minimálně o litr menší spotřeba a navíc motor si jenom ševelí, skoro jako dvanáctiválec.... Kurwa, co to u nás prodávají za sračky?
Já jsem se dnes byl podívat na jednu z prvních rebrandovaných Lukoilek na MOL a celkem se mi tam líbilo. Pěkné prostředí, sortiment, toalety, ceny Lukoilu nechali (32,4 Kč za N95 na hlavním tahu v Praze, přičemž ONO teď má 31,5 a Prim 31,9) a přidali údajně aditivaci. Základní paliva EVO 95 a EVO Diesel "s aditivy" a příplatkové EVO 100 Plus (+1,9 Kč) a EVO Diesel Plus (+3,2 Kč).
Já jsem bral EVO 100 Plus za 34,3. V testech slovenské EVO 99 vycházelo hodně dobře, někde mezi standardníma dovozovýma 100kama v Česku a Aralem Ultimate 102. Složení zdánlivě lepší než Maxx a Verva a zároveň lepší mazivost než Ultimate. Někdy ho zkus.
LukOil ňa nasrál, že přestal prodávat BA98NA.... až potkám nějaký MoL, tak sa tam kuknu ...
Btw, vo Sverepci sem tam předefčírem nalil plnou Slovnaftového Racing 99+ a netváří sa to nijak špatně, srovnatelně s Vervou100 nebo MaxxMotion100....
Btw, vo Sverepci sem tam předefčírem nalil plnou Slovnaftového Racing 99+ a netváří sa to nijak špatně, srovnatelně s Vervou100 nebo MaxxMotion100....
Alfa tuhle zimu nebude moc jezdit (doufám, když už jsem sehnal garáž), tak uvažuju, že co nejvíce vyjezdím benzín co je v nádrži a dám pulku nádrže s víceoktanovým benzínem. Stačí mi pulka nádrže, bo benzín potřebuji jen na ohřátí před přepnutím na LPG. Poslední 4 tankování jsem se snažil brát OMW Maxx100 nebo Benzina Verva100, takže klasický BA95 už v tanku, jak doufám moc nebude.
1, Doufám, že stále platí, že tyto víceoktanové benzíny jsou bez Burešo-sraček?
2, Mám před zimním oddychem dávat do nádrže i benzínový VIF?
1, Doufám, že stále platí, že tyto víceoktanové benzíny jsou bez Burešo-sraček?
2, Mám před zimním oddychem dávat do nádrže i benzínový VIF?
pokud mě paměť neklame (a pokud sa něco nezměnilo od té doby, co sem se o to zajímal, tj cca 2-3 roky zpět) tak MaxxMotion100 a Verva 100 obsahovaly(hují) ETBE místo bureše
A víte někdo, jak je to v současnosti s MM95? Jestli má cenu tankovat MM nebo stačí na OMW klasika..zatím beru jen MM, pokud je 100 tak beru 100, ale všude ho taky nemaj..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
krom prémiovek bere OMV PHM v CZ...jestli je maj pro sebe nějak speciálně upravené, je otázka. Já teď jezdím na Benzinu a jsem spokojenej - slušná cena a dlouhodobě velmi vysoká kvalita paliv.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time