Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
imho jednoznačně ano
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo (záměrně nepoužívám ANO) - protože každá dotace v soukromém sektoru je fakticky narušení volné soutěže. Jsem velmi pyšný na to, že firma, které jsem spolumajitelem, NIKDY nečerpala ani korunu dotací a pokud tam budu, tak ani nebude!
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 29 zář 19:02, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jsem na to stejně (teda až na to, že nemám žádného spolumajitele.... zaplaťpanbu
Ja s tebou souhlasim, jenze ta soutez uz narusena je. Cely system je spatny, na jednu stranu te muze hrat, zes toho nikdy nevyuzil, nadruhou stranu at chces ci nechces, ze svych dani platis vlastni konkurenci (tu, ktera toho vyuzila).
Musk je uspesny oportunista (zjednodusene receno)
Musk je uspesny oportunista (zjednodusene receno)
Pravda vyděsí
jj, dotace sou popřením teorie homogennosti všehomíra.... v okolí dotací dochází k ohýbání a pokřivení..... časoprostoru...
Nerovná soutěž je ale i nesmyslné daňové zvýhodnění nafty před benzinem. Kdyby byla spotřební daň stejná, tak o diesely není zdaleka takový zájem. Neříkám, že žádný, ale nepřerostlo by to do těchto obludných rozměrů. Vždy když něco nesmyslně převáží, tak je to špatně. Nakonec i ta "dieselgate" je toho plodem. Ale absolutní průser jsou ty muslimové ne před hradbami, ale už uvnitř. Před tím bledne všechno
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
S takovou bys ovsem nemel radeji nakupovat na Alza, CZC, Mall - majitele/CEO jezdi bud Teslou nebo i3pavproch píše:Ty woe, mám zkažený den... sem se chtěl přihlásit do paypalu, blbě sem to napsal do adresového řádku a vyběhl na mě zápis od paypalu na wikipedii.... úplně mi to zkazilo den... du svůj účet zrušit....
http://www.jpeg.cz/images/2015/09/29/LtOa9.jpg
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
A proto nakupuj v HUDYsportu, protože majitel prohání na okruhu i v běžném provozu Ferrari, Alfy a Ducatky a k tomu i říční parníky a jejich CEO má velký Volvo. Že prej pan Hudy jednou na Ducatce spěchal za lezením z Děčína do Arca za cca 4,5 hodiny.
Jestli je to Arco u Lago di Garda, tak smekám. Bo dát 900 km v provozu průměrem 200 km/h je obdivuhodné. Docela mě s**e, že jednou budu prcků vyprávět, jak nemělo všechno co má motor a kola povinně satelitní bonzsystém. Stejně jako mi táta vyprávěl, že byla na okreskách a dálnicích i u nás neomezená rychlost.
@vK:
@bambus: jj, a neomezená i v obci 22:00 až 05:00 a litr benzínu normal za kačku sedumdesát
@bambus: jj, a neomezená i v obci 22:00 až 05:00 a litr benzínu normal za kačku sedumdesát