Hyundai a Kia kvalita?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
korwinus
Autoškolák

Re: Hyundai a Kia kvalita?

Příspěvek od korwinus »

Hele závady maj i nový auta. Jediná výhoda je, že tam ti zaplatí servis, ale zase si koupil nový auto...něco za něco a nic není zadarmo :D Nevím já bych do novýho nikdy nešel. Teda pokud bych nevěděl co s penězma tak jo, ale jezdit s nějakým "šrotem" za 400 tisíc co lepší výbavu a jízdní vlastnosti má i 6 let starý bávo...tak to fakt nechci :D
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Já s tebou souhlasím, ale někdo to má nastavený jinak a já ho plně chápu..
HELSING2@seznam.cz
Adept autoškoly

Příspěvek od HELSING2@seznam.cz »

Chlapi já už nechci staré auto. Ještě bych koupil třeba předváděcí, ale ne ojetinu. S těmi starými auty jsem si užil dost. Jinak Kia Cedd se dá koupit i za 300 tisíc. Já nechci nafťáka. Stejně s tím bude nejvíce jezdit přítelkyně. ;) . Hodně se psalo že jsou špatné plasty. Že vržou atd..
korwinus
Autoškolák

Příspěvek od korwinus »

Jak to vidím před barákem, tak se ti korejci prodávaj dobře a ubejvá fábii :D Je to asi celkem logické, protože škodovka za podobné love nabízí velký kulový. Vzal bych to, co má za dané love nejlepší výbavu a nejdelší záruku. Kvalitou to bude asi všechno podobný.
Stepijan
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepijan »

máme ve firmě 3 ceedy a 1 picanto =))
jsou tu asi 6-7mesíců a každé má najeto 50-70 tisíc km.
co já vím tak bez jakékoliv poruchy a to je předělávali na plyn
jel jsem v nich asi jen 1200km, ale stěžovat si nemůžu povozeni je to krásné.
Jediná výtka je že 77kw předělaný na plyn je strašně línej a pokud to člověk netočí na 3.5-4.5k ot. tak to nejede.
uvidíme jak při takovém dle mučení motoru dlouho vydržej.

předtím jsme měli i30 ještě tu starší
a co vím tak si lidi stěžovali jen na drobnosti jako stěrače v zimě zamrzají..., zámek sem tam blbnul...
a pak teda horší věc, že převodovka po 175t km byla nutno vyměnit. ale jen u 2 z 5aut
(když dostávali náhradní auta novější i30 tak prý byli lepší)
Když jsem byl ještě malý tak jsem byl hrozně namyšlený, ale teď už jsem úplně bez chyby
Werty.cz
Autoškolák

Příspěvek od Werty.cz »

Zamrzani steracu v zime, na to bych si daval pozor, timto trpi 80% aut. Leda si s nim prikoupit i garaz. Kiu Cee'd ma muj tchan, 2008 1.6CRDi 85kw. Je to tiche, silne, tuhy podvozek, dobre sedi v zatackach a vypada hezky, je spokojeny. Nalitano cez 90tacu s jednou poruchou - krokovy motorek ovladani teploty ventilatoru myslim. Taky jsem Ceed chtel, ale rozhodly ceny dilu, nutno rict ze jsem chtel ojeteho. Nebal bych se ani pozitku z jizdy. Je to dobry vuz i podvozkove. Alespon ty starsi.

PS: Toto neni zprava srovnavajici BMW s Kiou!
Fabia II 1.9TDi
korwinus
Autoškolák

Příspěvek od korwinus »

Teda jako silný auto si představuju něco jinýho a ne 85kw :D I když na normální ježdění to samozřejmě stačí.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...85kW navíc v 1.6tce :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HELSING2@seznam.cz
Adept autoškoly

Příspěvek od HELSING2@seznam.cz »

Ještě jsem přemýšlel o Opel Astra, ten se dá pořídit za 300 tisíc. Já třeba pracuji ve Škodovce a mám na ty naše auta slevu 10%, ale tak je to drahé. Fabii nechci to je malé auto. Octavia je zase moc drahá. Pak zbejvá Rapid, ale hodně lidí psalo že je předražený. Spíš asi ty Korejci nebo ten Opel.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Popravdě - já bych si dnes autovpro soukromé účely nekoupil. Je hafo operáků, které se tváří slušně. Takže, pokud bych se vešel s km do 20t ročně nebo jak to tam mají, tak bych do auta neinvestoval.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět