S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak kromě PSS sme neska m4Zlikovi na příští sezonu koupil pár exteriérových i interiérových dyzajnových blbinců.... aspoň si bude s čím hrát, až mu skončí jezdecká sezona
(čti budu se moct zašít do garáže a nebudu jí tímpádem vydýchávat vzduch ve společné místnosti)
(čti budu se moct zašít do garáže a nebudu jí tímpádem vydýchávat vzduch ve společné místnosti)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
po asi 2 týdnech konečně zase za kniplem.... 2.5 hoďky @170km @půl nádrže (I Bruseli) kelčskou vechovinou a tady vůbec okolo komína... sic těploměr ukazoval jen 12 st, na pacinky zima nebylo... fajne...
taxem neska dokončil osmou tisícovku kilometrů v letošní sezoně.... napřed hoďku s ňou a pak 3 sám...
křasně to bylo... teda až na ten dojezd dom - co se dějě I/35 v rožnově (uzavřená hlavní křižovatka u janíka + návrat z 3denního víkendu).... God bless liduprázdné okresky
křasně to bylo... teda až na ten dojezd dom - co se dějě I/35 v rožnově (uzavřená hlavní křižovatka u janíka + návrat z 3denního víkendu).... God bless liduprázdné okresky
jo a před chvílí sme se navzájem pozdravili s bledě modrou Z3M roadster co tady po rožnově jezdí....
Sezóna pomalu končí a já byl letos provětrat zetko všeho všudy jen 2x Takže mám v autě ještě půlku nádrže benzínu a tolik ho tam na zimu nechci nechávat... Tak snad ještě vyjde čas a počasí, abych ho přeměnil na radost z jízdy
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Tak nejen, že jsem si užil krásných 200 km na trase Slaný - Křivoklát - Beroun - Praha - Slaný, ale hlavně konečně jsem pokřtil Blanku
Jinak je letošní sezona, co se týče ujetých kilometrů, slabší - zatím 16.000.
Jinak je letošní sezona, co se týče ujetých kilometrů, slabší - zatím 16.000.
MG - radost až na kost.
ty woe....
a to sem si myslel, že mých 7000+ km je "extraordinary"....
a to sem si myslel, že mých 7000+ km je "extraordinary"....
Já tu svobodu, volnost, vítr bušící do hlavy a bezprostřední vnímání všeho, potřebuju k životu...od roku 1996, kdy jsem si koupil první kabrio, tak každej rok, jakmile se nechá stahnout střecha (nezlomí se ), tak si to vychutnávám.
Jiné auto vytahuju, jen když je to nezbytné..
S MG jsem měl za první dva roky 100.000km, za další čtyři už jen 60.000, protože probíhaly úpravy a měl jsem další kabrio + další auta, mezi které dělím přízeň
Jiné auto vytahuju, jen když je to nezbytné..
S MG jsem měl za první dva roky 100.000km, za další čtyři už jen 60.000, protože probíhaly úpravy a měl jsem další kabrio + další auta, mezi které dělím přízeň
MG - radost až na kost.
Zkoušels někdy něco jako horolezectví nebo skialpinismus?KDB píše:Já tu svobodu, volnost, vítr bušící do hlavy a bezprostřední vnímání všeho, potřebuju k životu...
To je skoro to samé jako roof-less....
Vím, znám , provozuju...
Tady je nejaka Z3M? Znam majitele bledemodre Z3, ale ten v tom ma 1.8..pavproch píše:jo a před chvílí sme se navzájem pozdravili s bledě modrou Z3M roadster co tady po rožnově jezdí....
Pravda vyděsí