Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Já ti rozumím, chceš zpátky mládí, ne komouše. To první je nesplnitelné, to druhé si bohužel díky bruslokracii ještě užiješ. Máš v podstatě jedinou šanci, včas umřít.
Safra, dal jsem si jedno pivo na lačno a už takhle kecám, děs.
Safra, dal jsem si jedno pivo na lačno a už takhle kecám, děs.
Ten svět už fakt vážně není normální..... nebo sem já (a pár dalších) nenormální?
Vytrženo z diskuse pod fčerejším článkém o neue E-kládě:
Vytrženo z diskuse pod fčerejším článkém o neue E-kládě:
Jens Dralle z Auto Motor und Sport komentuje modernizovanou 1 BMW.
Stručně: shledává, že LCI má výrazně lepší podvozek ( mimochodem, jde objednat BEZ runflatů)
Kompletní tisková zpráva má 76 DIN - A4 stran, o podvozku tam ale není ANI SLOVO. Zato jen přednímu nárazníku je věnována poezie na jeden tlustý odstavec, infotainmentu 4 strany.
Inženýři BMW přiznávají off record vylepšení podvozku a DIVÍ SE, že si toho novináři všimli, taková nepodstatná prkotina, ne?
Co dodat, achjo....
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/bmw-geh eimnis-um-neuen-1er-warum-kein-wort-uebers-fahrwerk-9595354. html
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
chjo, no.... s mládím je to už ale fakt v prteli...
právě sem byl s Jr. v hospodě a on mi (i sobě) legálně koupil pivo, teda dvě....
právě sem byl s Jr. v hospodě a on mi (i sobě) legálně koupil pivo, teda dvě....
Tak další náraz na realitu všedních dní.... sem mu musel kupiť už druhou nádrž do pindice...
(je ale fakt, že na druhou stranu už nemusím do samošky pro lahváče osobně, ho tam prostě pošlu... pindicou... )
(je ale fakt, že na druhou stranu už nemusím do samošky pro lahváče osobně, ho tam prostě pošlu... pindicou... )
Kvuli pumpickam vcera zavreli vyjezd z Prahy na R4.. a nekdo na Waze to nahlasil ve smeru do Prahy a Waze po me chtel, abych sjel na poslednim exitu pred klesanim k Agipu. Jeste, ze jsem mu neveril..
Ty woe, mám zkažený den... sem se chtěl přihlásit do paypalu, blbě sem to napsal do adresového řádku a vyběhl na mě zápis od paypalu na wikipedii.... úplně mi to zkazilo den... du svůj účet zrušit....
no vždyť. Tohle on vymyslel, pak prodal a vydělal na tom tolik, že teď se věnuje tomu, čemu se věnuje
Pravda vyděsí
já to dopředchvíle nevěděl
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale dotacema nepohrdne...Brus píše:no vždyť. Tohle on vymyslel, pak prodal a vydělal na tom tolik, že teď se věnuje tomu, čemu se věnuje
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time