Jakou on-board cam?
Re: Jakou on-board cam?
Na zakladni editaci pod Windows staci zmineny MovieMaker.
MOV, AVI, MP4 jsou kontejnery ne kodeky, takze neni nutne nic prevadet. MovieMaker nativne pracuje s MP4, pokud do nej importujes MOV video, vyexportuje jej pak sam jako MP4.
MOV, AVI, MP4 jsou kontejnery ne kodeky, takze neni nutne nic prevadet. MovieMaker nativne pracuje s MP4, pokud do nej importujes MOV video, vyexportuje jej pak sam jako MP4.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Kamera z Číny za 550Kč to má po skoro třech letech za sebou a tak hledám náhradu opět v nižší cenové relaci. Jediné, čeho se chci nyní vyvarovat jsou ty blbé čipy, co ruší rádio. Je to opravdu hodně znát. Akorát nevím, které to dělaly a bohužel to nemůžu najít ani tady v tématu (asi už je na mě moc pozdě). Pokud se nepletu, tak to dělaly čipy Ambrella v čínských kopiích, že?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak mal by to byt cip ambarella...řB co viem tak to mal odskusane, malo by to mat vplyv na VAG radia...
Ked malu, lacnu a bezproblemovu (klop, klop) tak jednoznacne Mobius...najlepsie s objektivom C2
Da sa kupit aj v CR so zarukou, alebo potom ebay, hobbyking, aliexpress...
Ked malu, lacnu a bezproblemovu (klop, klop) tak jednoznacne Mobius...najlepsie s objektivom C2
Da sa kupit aj v CR so zarukou, alebo potom ebay, hobbyking, aliexpress...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A nieco s cipom Novatek 96650? Mal som G1W, kym mala mi neotrhla konektor. A zaznam bol v pohode cez den aj v noci... 1080p/30fps.
Co som rychlo pozrel, napr toto:
Co som rychlo pozrel, napr toto:
Kód: Vybrat vše
http://www.aliexpress.com/item/Full-HD-Car-DVR-Mini-2-4-Inch-LCD-1920-1080P-4x-Zoom-Car-Camera-WDR/32381509695.html
thesis, c3, bravo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ambarella rušila v klonech... Osobně bych se tohoto čipu vyvaroval, pokud bys nekupoval přímo DOD.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zatím největší favorit je A118 B40. Kameru budu brát z eBaye.
Je to taková nižší střední třída. Videorecenze je například zde:
Já si myslím, že za necelých 1300Kč (bez GPS logeru) je to dobrá koupě. GPS logger se dá koupit za necelých 450Kč nebo potom výhodněji rovnou i s kamerou za necelých 1600Kč.
Jediné, co mi na této kameře vadí je, že nemá tlačítko na ukládání záznamu (emergency button).
Je to taková nižší střední třída. Videorecenze je například zde:
Já si myslím, že za necelých 1300Kč (bez GPS logeru) je to dobrá koupě. GPS logger se dá koupit za necelých 450Kč nebo potom výhodněji rovnou i s kamerou za necelých 1600Kč.
Jediné, co mi na této kameře vadí je, že nemá tlačítko na ukládání záznamu (emergency button).
No v tom videu teda rika ze tlacitko pro lock zaznamu ma.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Aha tak to jsem přeslechl. V tom případě asi není ani co řešit .
Ještě postahuju záběry v originální kvalitě a podívám se na ně.
Edit: Staženo. Vypadá to docela dobře za tu cenu. Ještě se podívám po dalších kusech, abych se neunáhlil a potom si nadělím dárek na Vánoce .
Ještě postahuju záběry v originální kvalitě a podívám se na ně.
Edit: Staženo. Vypadá to docela dobře za tu cenu. Ještě se podívám po dalších kusech, abych se neunáhlil a potom si nadělím dárek na Vánoce .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Lock je dobrá fce...já bych kameru bez toho nechtěl. Třeba Cowon jí nemá
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- jaroslavmlady
- Spolujezdec
Mě se líbí Truecam A7, taky o ní celkem uvažuju na Vánoce, že bych si udělal dárek. Videa z ní nejsou špatný a podle heureky neni vůbec špatná.