A dnes opet. Ani tam temer neni provoz ...Vrooom píše:Dnes sem po 449 jel do male moravky - krasna kvalitni silnice a rano i maly provoz, parada.francis píše:Sternberk - Hlasnice - Huzova
Dolni Libina - Horni Mesto - Rymarov jsem jel v hustem snezeni v noci, ale taky neni spatna, nebo?
Neni uz 449 do Rymarova otevrena? Byla uplne neprujezdna, ale dlouho jsem okolo nejel
BMW Divize
Re: BMW Divize
já tam jel onehdá před šestou ráno na služebku a od dlouhé loučky až po rýmařov sem nepotkal ani jedno auto.... proč asi, že?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
lidi se tou cestou odnaucili jezdit. casem se to ale vrati a bude po zabave
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A perfektni asfal pokracuje i dal z Rymarova do Dolni Moravice ... A co tak koukam tak od Karlove Studanky po Bělou pod Pradedem vypada asfalt taky pekne
mam ted půjčenou 430 xd grancoupe v automatu... nevim jestli je chyba u me, nebo jinde..ale na tom aute mi nejmíň vadi motor a automat... nejvtipnejsi je, kdyz zapomenu vypnout start stop a v kolone se to vypina a zapina každých deset vterin a z pod kapoty se ozyva zvuk, jakoby klikova hridel chtěla provest final exit z motorového prostoru... je tohle normalni a jsem uz starej a unikaji mi moderni trendy, nebo bmw prodava za premiovy peníze totalni sracky? auto stary dva mesice, najeto 3000 km...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jezdil 428xi AT a taky se mi to moc nelíbilo...dokonce ani ten motor, který měl zvuk jak šicí stroj nakažený vzteklinou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
talk 3.0D byl u me vzpomínkou na divoka mlada leta do 150 to jede celkem obstojne a i spotřeba mezi 10 a 13 celkem usla...ale podvozek je katastrofa, a rizeni... si celou dobu jen rikam WTF? měli to nazvat nekrofil steering
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak to máme shodné pocity - řízení a podvozek = jedna velká katastrofa. I manželka se ptala: a tohle je normální, jak to neklidně poskakuje po té silnici?
Ale možná jenom nejsme cílová skupina
Ale možná jenom nejsme cílová skupina
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
přesně, taky sem jezdil 428ixATřidičBOB píše:já jezdil 428xi AT a taky se mi to moc nelíbilo...dokonce ani ten motor, který měl zvuk jak šicí stroj nakažený vzteklinou.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tohle ani nebylo uskakany, spis sem mel podobnej pocit jako před týdnem ná jachte na jadranuřidičBOB píše:tak to máme shodné pocity - řízení a podvozek = jedna velká katastrofa. I manželka se ptala: a tohle je normální, jak to neklidně poskakuje po té silnici?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW