Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
já je mám v rozměru pro 255/35 R18 a fpoho
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak aspoň jedna věc rozhodnuta, zimní koupím na O3 RS rozměr 225/40 R18 a když budou třeba jiné pomůcky, pak výše uvedený forichtung. Dík za tip. Řetězy jsem jednou zkoušel nasadit v garáži ještě za mladých let na formana a naštván jsem to nedokončil Kámoš je jednou chtěl nasadit, vyndal si návod, vichřice mu ho vzala a tím skončil. Pak ho parta lidí vytlačila
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jinak ještě poznámka řetězy a zimní cesty do Dolomit. Mají tam značku, že v zimním období je třeba mít řetězy v kufru. Je tam napsáno "catene al bordo obligatori" a policajti to někdy kontrolujou. Ale stačí jim ukázat jakékoliv řetězy a jsou v poho. Horší je, že někdy za sněžení stojí pod kopcem a každej musí ta řetězy nasadit, než ho pustí dál. Já teda tenhle průser nezažil, ale může být.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
já právě už asi 2x ve FR (zbytečně) nasazoval - bo žabožroutskýmu cajtovi nevysvětlíš, že na 3cm rozsoleného sněhu na cestě opravdu řetězy u auta se 4hrabem nepotřebuješ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brusi, já psal Gemini, ne Turini.
- noveautičko
- Pan Řidič
Ale vzdyt to nikoho soudneho nezajima. Je to jen tiskem vyvolana bublina. Pokud je test na emise predepsan jako laboratorni staticka zkouska a za takto danych podminek ji motory vyhovi, o jakem problemu, nedejboze podvodu je tu vlastne rec?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...no, ještě amíci by rádi někoho zkásli Ale těm se, v tom jejich srabu, není co divit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time