Škoda Auto obecně
- noveautičko
- Pan Řidič
Re: Škoda Auto obecně
S tím falešným výfukem je to fakt? to bych čekal u aut za 250-300tkč,- trapné bych taky asi řekl,ale u svého auta by to bylo asi trochu jiné slovo..
http://www.novinky.cz/ekonomika/381737- ... dovek.html a já myslel,že už jsou dávno prodané..
http://www.novinky.cz/ekonomika/381737- ... dovek.html a já myslel,že už jsou dávno prodané..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Švýcaři byli vždycky debilové...
Btw: Škodovka není jediná, která používá 'fakešné výfuky'
Btw: Škodovka není jediná, která používá 'fakešné výfuky'
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
Jo tak debilové.. to je pěkné od tebe,ty jsi nějak spojen se škodovkou,nebo je dokonce prodáváš?
Doufám,že neprodané vozy u nás,taky stopnou..
Doufám,že neprodané vozy u nás,taky stopnou..
Placas blbiny, zjisti si o co a v jakem sledu tam slo. Od zari je v unii EURO6 s novou generaci motoru.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- noveautičko
- Pan Řidič
hurá,"nová generace" to už nebudou škodovky lhát,ať emise,či 'fakešné výfuky' jak psal ten před tebou..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Provozuji několiv Škodovek a jsem s nimi spokojený. Pokud se nepletu, tak tvůj argument proti Škodovce je: za hodně peněz, málo muziky. Takže ty proti ní vlastně taky nic nemáš...jenom to, že na ní nemáš. Socko.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ještě k těm zimním pneu. Ve velkém techničáku jsou předepsány 17, 18 a 19 palcové disky. 19 jsem vypustil hned, zvažuju 18 nebo 17. Mám dobrou nabídku na origo 18 Gemini antracitová barva. Ty by se mi na zimu líbily. Ale jak je to případně se sněhovými řetězy. Jdou na všechny alu disky? V tomhle jsem nepopsaný list, za desetiletí řízení jsem řetězy nikdy nenasazoval, asi podíl štěstí a možná i citu pro plyn. Upřímně řečeno ani je nemám, ale člověk nikdy neví.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Za posledních mnoho let zpět jsem nikdy nezažil podmínky, kdybych potřeboval řetězy. A pochybuji, že taková zima ještě kdy přijde.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Souhlasím s tebou, první a poslední řetězy jsem koupil před více než 20 lety v rozměru 13 palců. Nikdy jsem je nenasazoval, jsou jako nové Vozím je dodnes, když jedu do Itálie, tam je povinnost mít řetězy v zimě v kufru. Zatím to nikoho nezajímalo, vzhledem k povaze Italů předpokládám, že by jim snad stačilo jimi zachrastit
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
chlapi, děláte asi něco špatně... já se tada každou zimu (s výjímkou předloňské, kerá fakt byla na pikaču) zahrabu aji se 4kolkou několikrát až mnohokrát...
jinak doporučuju zvážit sice dražší Thule K summit snowchains, které mají výrazně, ale opravdu výrazně jednodušší nandavání někde v závěji než klasické řetízky...
jinak doporučuju zvážit sice dražší Thule K summit snowchains, které mají výrazně, ale opravdu výrazně jednodušší nandavání někde v závěji než klasické řetízky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.