Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
....z fóra jo, ale my nejsme žádná většina
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
No a proč tedy nejste na stránkách kde se řeší auta,která mají větší dojezd,stojí daleko méně.. a pod. řešte raději např. VW krizi,ekonormy,drahé filtry pevných částic..
Na těch stránkách jsme přece taky a vše jmenované už dávno řešíme
náš rozhled je daleko širší než si myslíš
náš rozhled je daleko širší než si myslíš
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Tomu celému se říká diskuze... A k diskuzi musí být člověk vybaven znalostmi a dostatečným intelektem. Shazovat nicky diskutujících umí každý debil, s věcnou argumentací je to už značně horší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
proč bych měl argumentovat,řidiči "Bobe"? já si stojím za elektromobilem,jako za budoucím hybatelem motorismu a nestojím o kritické názory,mimochodem,na které jsem se ani jednoho z vás netázal.. je to těžké pochopit?
Lovap: nedej se kolegové přes rameno i já ti vzkazujem a zdravíme
O tu kritiku nestojíš a nechceš argumentovat nejspíš proto, že žádné argumenty kromě vysmívání se nickům nemáš. Ale jo, dyť na světě je takových povrchních lidí bez realistického pohledu dost.
Ovšem částečně s tebou i souhlasím a za elektromobilem jako budoucím hybatelem stojím taky. Ale opravdu budoucím, ne dnešním
Ovšem částečně s tebou i souhlasím a za elektromobilem jako budoucím hybatelem stojím taky. Ale opravdu budoucím, ne dnešním
- noveautičko
- Pan Řidič
Ty a ten druhej se tak nějak střídáte,že? a co nám napíšeš nového,ty povrchní osobo? máš ještě něco? sem s tím..,nebo teď je na řadě ten druhej?
Ztrácíš šmrnc, už nejsi tak zábavný
Stat si muzes za cim chces, ale je treba to umet slusne a rozumne podat, nikoliv vyvolavat konfliktni diskusi jak to delas ty.noveautičko píše:proč bych měl argumentovat,řidiči "Bobe"? já si stojím za elektromobilem,jako za budoucím hybatelem motorismu a nestojím o kritické názory,mimochodem,na které jsem se ani jednoho z vás netázal.. je to těžké pochopit?
Je naprosto normalni, ze se v jakemkoli vlaknu muze objevit kritika ci negativni pohled na probiranou zalezitost, to je presne ucel takove diskuse - zjistit i nevyhody. Ty tady zaznely a jsou podlozeny zpravidla faktickymi argumenty, kontra z tve strany jsou urazky a napadani.
Tve chovani dost vyznamne naplnuje znaky fanatismu, takto se vest diskuse opravdu neda.
El.mobil ma sve pro i proti ostatne jako vse. Relativni konstrukcni jednoduchost pohonne jednotky, skvela dynamika, jednodussi udrzba, na druhou stranu vysoka hmotnost, vysoka porizovaci cena, omezenejsi akcni radius (dojezd), dlouha doba nutna k doplneni "paliva" spojena s aktualne nizkou hustotou dobijecich stanic.Wikipedie o fanatismu píše:je slepá vášnivá zaujatost, nekompromisní a krajně jednostranný postoj nebo jednání člověka, který nějaké téma, myšlenku nebo věc pokládá za tak cennou - případně tak ohroženou - že námitky či odpor proti ní vyvolávají jeho zuřivost. Fanatik se vyznačuje neschopností kritického odstupu, intolerancí, nepoučitelností a jistou omezeností.
Pokud je nekdo s timto srozumen a takovy vuz chce provozovat, s tim ze se mu v nekterych vecech podridi (ac u spalovaciho pohonu by nemusel), je to jeho volba a nemam s tim problem.
Osobne povazuji za jedinou a zasadni nevyhodu zpusob uchovavani energie, resp. soucasnou technologii akumulatoru, ktera od dob prvnich mobilnich zarizeni v podstate nikam nepokrocila. Pres NiCd, Ni-MH jsme se mirnou evoluci dostali na Li-ion, Li-Pol, ale fakticky je to stale totez. Krasne je to videt na mobilech, za deset let smartphonu jsme se z jednodenni vydrze nikam neposunuli.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- noveautičko
- Pan Řidič
zábava tu není potřeba,ostatně ta v tvém případě tu nebyla nikdy..Vana píše:Ztrácíš šmrnc, už nejsi tak zábavný
Elektromobil je blízká budoucnost a velké společnosti se dávají dohromady pro ještě lepší výdrž baterií,které už teď jsou velice slušné,když vemem skok od např. e-Golf.. a cena je jasně vyšší,ale jak se výroba rozjede ještě víc a u více značek,cena půjde rapidně dolu..