Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
No zatím se do města se spalovákem dostanu a dokonce to město může být jak chce daleko. To spíše s tím elektromobilem bych měl problém tam dojet. Nejlíp je asi naložit elektromobil na vlak a jezdit s ním až na místě. Což se u verglu za tři mega určitě vyplatí.
- noveautičko
- Pan Řidič
Tesla model S P85 vyjde na jeden a pul mega,nečteš-nevíš necko a nechápeš to:zakážou ti vůbec do toho města vjet čmoudům brzo zamáváme
1,5 mio. nestoji ani bez DPH. Za to se neprodavaji ani ojetiny.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
noveauticko: 105 tisíc dolarů přepočítáváš na 1,5 mil.Kč ? Prodej mi je v tomhle kurzu, dám ti za ně klidně celé dva miliony
Škoda , že tenhle klon Matěje Stropnického, ve svém svazáckém nadšení, nemluví o tom, jak se mu ta "čistá" elektřina dostane do jeho ekologicky vyrobených baterií.
A o čistotě výroby elektřiny a efektivitě celého procesu, o penězích, kterými to my všichni DOTUJEME......
A o čistotě výroby elektřiny a efektivitě celého procesu, o penězích, kterými to my všichni DOTUJEME......
MG - radost až na kost.
Až opravdu zakážou, budu to řešit. Zatím mě to netrápínoveautičko píše:... a nechápeš to:zakážou ti vůbec do toho města vjet ...
Ale jsem přesvědčen, že ve firmě na výrobu plastových oken, kde prý pracuje, je zaměstnán maximálně tatínek, protože způsob komunikace odpovídá 10-12letému spratku...
No nic, jdu zase vydělávat, aby měli blouznivci co utrácet. Přeci jen jsou odkázáni na milosrdenství okolí....
No nic, jdu zase vydělávat, aby měli blouznivci co utrácet. Přeci jen jsou odkázáni na milosrdenství okolí....
MG - radost až na kost.
- noveautičko
- Pan Řidič
teď jsem slyšel v rádiu,že i škodovka má jednotky co VW má problémy s giga pokutou..aby nakonec se ceny elektro a spalovacích aut brzo nesrovnala..
- noveautičko
- Pan Řidič
beru zpět: Tesla Model S P85 vyjde něco přes 1.8 mil.kčctrl_j píše:1,5 mio. nestoji ani bez DPH. Za to se neprodavaji ani ojetiny.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ubohost diskutéra se pozná podle toho, že když nemá co říct, zesměšňuje přezdívky oponentů.noveautičko píše:Lovap: je zajímavé jak "bílé necky" a "šofér Bobek" tu tvrdnou ve tématu elektromobily..něco je musí štvát..
házej na ně bobek
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time