Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
k86: tak kdy tam jedes, v zari nebo rijnu?
asi nakonec spise v zari, ze. pozor na ty podzimni odpoledni otviracky, uz byva tma
asi nakonec spise v zari, ze. pozor na ty podzimni odpoledni otviracky, uz byva tma
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tady jedna romantická z Ringu - večerní odjezd po boji pod Nürburgem.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Hezká souprava. To se dá někde půjčit?
Vtipný je jak se všichni fanoušci fotí před gigantickou jámou na peníze, která málem celej Nürbubrging poslala do propadliště dějin. Taky jsem to udělal, ale pak jsem byl upozorněn....
Vtipný je jak se všichni fanoušci fotí před gigantickou jámou na peníze, která málem celej Nürbubrging poslala do propadliště dějin. Taky jsem to udělal, ale pak jsem byl upozorněn....
on se tam fakt nekdo jezdi fotit schvalne? to je pro me novinka
Autoforum.cz
Bylo to půjčený od známýho. Halt máš pravdu, ale ten neon je prostě pěkný .
mira: třeba mi jsme kousek od tamtud měli zaparkovaný odtah, tak cestou zpět sme se tam otočili...
mira: třeba mi jsme kousek od tamtud měli zaparkovaný odtah, tak cestou zpět sme se tam otočili...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak samozřejmě, že se tam spíš většina lidí fotí protože jedou okolo třeba na hotel, a připadá jim to jako dobrý pozadí, tak zastaví a vyseknou si fotku. Že by tam někdo jel extra těžko říct.mmira píše:on se tam fakt nekdo jezdi fotit schvalne? to je pro me novinka
To je stejný jako s hradem, vždycky se kochám když jedu kolem zároveň ale vím, že se tam asi nikdy nepodívám .dali píše:Tak samozřejmě, že se tam spíš většina lidí fotí protože jedou okolo třeba na hotel, a připadá jim to jako dobrý pozadí, tak zastaví a vyseknou si fotku. Že by tam někdo jel extra těžko říct.
hmm, na hrade jsem tez nikdy nebyl a myslim, ze ani nebudu
Autoforum.cz
Ja jsem byl.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Planoval jsem tam jet 28/10 rano, ale to nedopadne, takze se na NS zase nepodivammmira píše:k86: tak kdy tam jedes, v zari nebo rijnu?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw