New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?
Re: New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?
Ještě k tomu VOlvu. Jestli je 3er uvnitř malá, tak V60 není o nic větší a kufr má ještě menší než C-klasse T
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Má někdo zkušenost jakou reálnou slevu lze dostat teď na Passat do výroby ?
Má smysl objednávat hlídání mrtvého úhlu?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
B8 bude tak 8-12%.
Mrtvý úhel je fajn...alespoň u Audi funguje výborně.
Mrtvý úhel je fajn...alespoň u Audi funguje výborně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevím co řešíš. Pokud je tak náročná, že se jí nelíbí to a tamto ani pokud to stojí mega a vejš, tak vyber tak 5 značek, někam s ní zajdi a ona si vybere sama. A pokud si nevybere, tak jí řekni, že má smůlu a bude chodit pěcho...myslím, že pak si vybere rychle
mrtvy uhel urcite ano
Tak pokračování, jdeme cestou vyššího posezu, projížďka v subaru ji navnadila, nebýt sedaček, tak je to objednané. Původně zavrhovane Suv se po mé dlouhodobé edukaci pomalu vkrada do garáže Nakonec jsme se domluvili, že vezmu něco většího, co budeme používat i na rodinné cesty a dovolené. Požadavky se smrskly na černou barvu a světlý, kožený interiér Aktuálně se mně v Německu prověřuje roční GL 500 ... já vím, hovadina, ale chci benzín, no, a tohle auto nevypadá tak "divně" jako x5, ML, atd... Ještě koukám na RR, to jsou veletoce...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
GL500 i RR jsou dobrá volba... Já bych v tom nechtěl jezdit kvůli společenské nenávisti, která je v ČR čím dál, tím vělší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tvůj důvod proč ne je zcela legitimní. Taky jsem to řešil, ale letos na jaře jsem si koupil na blbnutí uřvanou koncernovou hračku s H6 a tohle už snad nikoho s.rat nebude... Jinak jsme obešli kde co a musím říct, že jít původní cestou nízkého kombi, tak jsem vzal Passat. Byl jsem hodně překvapený jak dobré je to auto, ve všech směrech.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, B8 je povedené auto - jediné, co mu schází, je pořádný motor...což z těch ofénovaných čtyřválů není ani jeden, ať jsou jakkoliv fajn.
Jestli s GL/RR neřešíš tento sociální rozměr, tak směle do toho. Možná bych lehce víc bodů dal RR, protože koncepčně je novější než GL a přijde mi i hezčí.
Jestli s GL/RR neřešíš tento sociální rozměr, tak směle do toho. Možná bych lehce víc bodů dal RR, protože koncepčně je novější než GL a přijde mi i hezčí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time