Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
rB: ospravedlnujem sa ja tu spravu uplne prehliadol
Ja prave vo stvrtok siel smer Praha a MB…
Ja prave vo stvrtok siel smer Praha a MB…
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Snowman000 píše:OK diky...myslel som hlavne ten podvozok, zda su tam 17" abo 18"? Tie rozdiely medzi jednotlivymi verziami a kombinaciami mi pridu dost vyznamne
U 17" pneu je spíš zarážející jejich offroad rozměr 215/55R17. Na druhou stranu se s tím hezky skáče ve městě přes obrubníky. Ale ve vyšších rychlostech tomu chybí jistota.řBOB píše:Kola jsou tam 18"...17" je málo a 19" už moc
Podvozek jako takový mi vyhovuje...výhrady mám akorát k jeho občasné hlučnosti, která jde zejména od zadní nápravy. Zatím nejmarkantnější hluk jsem zaznamenal v 150k TDI 6MT ve výbavě CL. Tam to bylo snad až nedůstojné dané kategorie vozu.
Základní "pevný" podvozek je v pohodě na čistém asfaltu. Německo, Rakousko, Itálie není nač si stěžovat. Ale přijedeš do stověžaté a rázem se projeví hluk na nerovnostech a určitá neposednost zadku (pokud není naložený kufr) a rozvlněnost při sérii pozvolných nerovností (ve vyšších rychlostech). Jinak na čistým asfaltu v legálních rychlostech není žádný problém a důvod si stěžovat. Stejně ale tvrdím, že na odhlučnění podběhů(?) se zbytečně šetřilo - naprosto nevhodně vzhledem k ceně vozu.
Já jsem jako jedno z prvních B8 měl půjčený Variant BiTDI 4Mot DCC a celkově se mi to líbilo komfortem povozku. To auto pod plynem není pomalý. Ale je opravdu obézní. Nárůst hmotnosti je značný. Pokud s tím bude někdo jezdit převážně svižné přesuny po dálnici s rezervou výkonu (v rámci rychlostí pro normální lidi), tak to bude dobrá volba. Ale pro někoho, kdo jezdí převážně poskakování po městě, to asi nebude dávat smysl.
V každém případě, pokud jde o auto do výroby, DCC + LED2 jsou základ. Zbytek podle vkusu každého soudruha.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
rB: Tak keby nahodou este niekedy bola cesta smer Ba, tak uz snad budem citat pozornejsie
A k Multaku - je to fakt len vacsi facelift T5ky no pri Multaku hlavne v interieri, ten je na pomery krabicoidnych aut fakt prijemny. Na druhu stranu je stale citit ze je clovek v dodavke narozdiel od noveho MB Viano, pre mna osobne je to ale plus
Nieco tu skusim zosmolit obsiahlejsie ak sa podari, no urcitym uchylnym sposobom ma fakt bavil
A k Multaku - je to fakt len vacsi facelift T5ky no pri Multaku hlavne v interieri, ten je na pomery krabicoidnych aut fakt prijemny. Na druhu stranu je stale citit ze je clovek v dodavke narozdiel od noveho MB Viano, pre mna osobne je to ale plus
Nieco tu skusim zosmolit obsiahlejsie ak sa podari, no urcitym uchylnym sposobom ma fakt bavil
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se o víkentu vozil v Caravelle 2.0TDI 204k 6MT... Takže nějakou představu už mám
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom len lepsi interier, pohodlnejsie sitzny (hlavne aj pre tych vzadu), nejake to pipatko a blikatko a je tam Multak
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Od nového roku bude mít Multivan T6 i možnost elektrického ovládání víka kufru (5. dveří) a chlazenou schránku na 1,5l láhev vody. Nebude to ale možné objednat nyní pro modely, které budou vyrobeny až v roce 2016, ale až pro vozy objednané v roce 2016.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tady nekde rikal, ze chlazenou ma uz ted (gen six model).
Elektrika je fajn, ale nejvic nejlepsi jsou kridlove dvere, ty umi jen Caravelle.
Elektrika je fajn, ale nejvic nejlepsi jsou kridlove dvere, ty umi jen Caravelle.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pche náš caddík je má taky, heč...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.