Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
- vkladani odkazu bylo takto osetreno kvuli spamu. nejak se ale ukazuje, ze to neni potreba, s velkou pravdepodobnosti to upravime tak, aby odkazy fungovaly.
- uznavame, vyhledavani je na... (slovo, ktere zaznelo interne nelze pouzit). neci s tim udelame, s nejvetsi pravdepodobnosti na zaklade interniho google vyhledavani.
- proverime
- uznavame, vyhledavani je na... (slovo, ktere zaznelo interne nelze pouzit). neci s tim udelame, s nejvetsi pravdepodobnosti na zaklade interniho google vyhledavani.
- proverime
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo bude fajn jestli se to podaří vylepšit
snaha urcite bude. pracujeme i na komplet novem webu, ale trochu se to zadrhava.
Autoforum.cz
Tos mi nahral. Koukal jsem zrovna o vikendu na cisla, jak utesene rostou pristupy z mobilnich zarizeni, cili doufejme ze novy design bude pamatovat i na mobilni verzi…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pristup z mobilnich zarizeni je prave jedna z veci, na ktere to vazne.
cisla jsou ale zajimava, ze
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
PJ bol zase na Slovakia ringu a tentokrat s Octou? Keby som to bol vedel, tak sa tam nejako privtriem
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Než mi ukradli chytrej telefén, tak hlavní stranu AF jsem doslova nesnášel, vyhýbal se jí a prohlížel si ji jen na počítači. Rolování v hornám "výběru zajímavých článku" bylo na mobilu nemožné. A systém A, čekat na pravidlný 3 sekundový refresh mezi vybranými články nebo B, otevřít každou záložku bez tušení co se pod ní skrývá a při nezajímavém nebo už čteném článku zase návrat na hlavní stránku... mně hodně iritoval.mmira píše:pristup z mobilnich zarizeni je prave jedna z veci, na ktere to vazne.
Chápem, že sa teraz musí písať hlavne o VW group a podobne kvôli návštevnosti, ale každého to zas nezaujíma . Na druhej strane sme tu nemali žiadny test už 3 týždne. Takže je nejaký test vo výhľade v blízkej budúcnosti? Napríklad tej RS3ky.. Ďakujem za odpoveď.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Ako to tak čítam po sebe, vyznel som celkom arogantne, čo nebolo cieľom, za to sa ospravedlňujem. Ale v každom prípade díky za nový test
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Ja na to zapomnel odpovedet. Testy budou, je jich na seznamu cela rada. Jen je stale problem s casem, nejdrive Frankfurt, ted dieslegate....
Autoforum.cz