Zdravím, chtěl bych koupit nějaké nové auto pro přítelkyni. Zatím mám vyhlídnuté Hyundai i10 za 200 tisíc, ale nelíbí se mi motor, má málo kilowat 48.5. Mám doma fabii htp 47 Kw a je to pěkně línej motor. A bojím že tohle bude ještě horší,když má i menší objem. Přítelkyně teď jezdí s Atosem od Hyundae. Ale už se rozpadá.
Je to otázka hlavně financí. Ještě jsem se díval na i20 za 235 tisíc nebo Kia Rio. Ta Kia Rio má nejsilnější motor, cena je 230 tisíc, ale to je nějaký skladový vůz, jinak stojí více. Ještě jsem se díval na novou Fabii,ale ta je moc drahá, když bych už chtěl do ní TSI motor. Chci si ho brát na leasing.
Co si myslíte, vyplatí se do nějakého toho auta jít?
Přítelkyně jezdí hlavně po městě, ale občas jezdí s dcerou někam ven na, nějaké festivaly a podobně. Děkuji moc za vaše rady.
Nové auto pro přítelkyni cena kolem 200 tisíc
-
- Adept autoškoly
Re: Nové auto pro přítelkyni cena kolem 200 tisíc
já bych si vybral nějakou skladovku fiatu (Pindice, Punťo) s nesmrtelným atmosférickým 1.2 8V..... mají jich tam dost v cenách 180-220
jelikož doma jednu pindicu s tímhle motorem máme (44kW), tak vím, že je to pro bábu sqělá volba...
jelikož doma jednu pindicu s tímhle motorem máme (44kW), tak vím, že je to pro bábu sqělá volba...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Chapu, ze nove auto je proste nove, ale mrkni i na rocni vozy skoda. Jsou levnejsi, nemaji vic jak 30tkm a jsou max rok a pul stare. Zaruka je stejna jako u novych. Tam uz bys mohl najit TSi fabu.
Fabia II 1.9TDi
-
- Adept autoškoly
Díky všem za odpovědi. Asi jsem se rozhodl pro auto Kia Rio , stojí kolem 240 tisíc a má silnější motor.