ani moc ne, já to měl tuším rok a bylo mi to úplně k bobkupavproch píše:bmwklub.cz
Má smysl se hlásit za člena, jsou ty členské výhody (přístup na ETku atd) k čemu? O klubové akce/srazy vůbec nestojím.... a moc se mi nelíbí, že při registraci po mě chtějí citlivé osobní údaje ....
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
@deli: kuju. Sem si to myslel.
@merlin: po X letech s "čtyřhrabem" (sic jen hladex by schade) už by mi náhon jen na dvě kola nestačil... Zadání proto znělo: atmo benzín, šestihrnek, čtyřhrab, 6MT, kombík (velikosti cca octavie) no a v nejužším finále vyhrál 3er (na emoce) nad A4....tožtak, no...
@merlin: po X letech s "čtyřhrabem" (sic jen hladex by schade) už by mi náhon jen na dvě kola nestačil... Zadání proto znělo: atmo benzín, šestihrnek, čtyřhrab, 6MT, kombík (velikosti cca octavie) no a v nejužším finále vyhrál 3er (na emoce) nad A4....tožtak, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V prípade, že by toto zadanie bolo u mňa tak by som hladal čo najzachovalejšie Subaru Legacy Spec-B...pavproch píše: @merlin: po X letech s "čtyřhrabem" (sic jen hladex by schade) už by mi náhon jen na dvě kola nestačil... Zadání proto znělo: atmo benzín, šestihrnek, čtyřhrab, 6MT, kombík (velikosti cca octavie) no a v nejužším finále vyhrál 3er (na emoce) nad A4....tožtak, no...
Nič proti štvorkolkám od BMW, myslím, že sú medzi najlepšími, ale vždy mi prišlo, že urobením AWD z predohrabu je krok vpred, no urobením AWD zo zadohrabu je krok vzad
Ale toto je čisto môj pohľad na vec, ktorý mám na základe svojich skúseností...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Asi se budete divit, ale s timhle zadanim bych koupil A4 3,2 FSI 6q. Je to slusne auto, ten 195 kW 3,2 je velmi povedeny motor (proto ho Audi prestava vyrabet, aby si nezkazilo povest...), jako pro me z podstaty nezazivne auto (kombi, 4x4...) mi dava vetsi smysl nez 3er, ktera je dost nekvalitni a dokaze vitezit jen diky jedinecnosti R6+RWD.pavproch píše: @merlin: po X letech s "čtyřhrabem" (sic jen hladex by schade) už by mi náhon jen na dvě kola nestačil... Zadání proto znělo: atmo benzín, šestihrnek, čtyřhrab, 6MT, kombík (velikosti cca octavie) no a v nejužším finále vyhrál 3er (na emoce) nad A4....tožtak, no...
Ale to je take jen muj zcela soukromy nazor
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
problem BMW a jeho pohonu 4x4 je prave onen pohon 4x4. Takova nepul funkcni nouzovka, ktera je funkcnosti tak o pul generace za soucasnym haldexem. V tom ma proste subaru, mercedes, audi a alfa dost navrch. Nicmene neumim si predstavit koupit si subaru uz pro sve zpracovani, design apod. ale samozrejme proc ne.Snowman000 píše:V prípade, že by toto zadanie bolo u mňa tak by som hladal čo najzachovalejšie Subaru Legacy Spec-B...pavproch píše: @merlin: po X letech s "čtyřhrabem" (sic jen hladex by schade) už by mi náhon jen na dvě kola nestačil... Zadání proto znělo: atmo benzín, šestihrnek, čtyřhrab, 6MT, kombík (velikosti cca octavie) no a v nejužším finále vyhrál 3er (na emoce) nad A4....tožtak, no...
Nič proti štvorkolkám od BMW, myslím, že sú medzi najlepšími, ale vždy mi prišlo, že urobením AWD z predohrabu je krok vpred, no urobením AWD zo zadohrabu je krok vzad
Ale toto je čisto môj pohľad na vec, ktorý mám na základe svojich skúseností...
chudak pavproch.
mmch, uz jsem se tu zminil o tom, ze e91 325i jsem si koupil na zaklade testu PJ, kde ji samozrejme vychvalil? a jaka to byla katastrofa. i kdyz dnes bych to auto rad mel. s vymeneym diferakem a v kombinaci s M3 by smysl davalo.
mmch, uz jsem se tu zminil o tom, ze e91 325i jsem si koupil na zaklade testu PJ, kde ji samozrejme vychvalil? a jaka to byla katastrofa. i kdyz dnes bych to auto rad mel. s vymeneym diferakem a v kombinaci s M3 by smysl davalo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pro fandy BMW - co je pro vas typicka M3? R4, R6 nebo V8?
a dotaz, kdyz prichazela druha generace M3, jaky meli milovni "eMka" nazor na to, ze se opousti R4 a prichazi R6? myslite, ze to brali negativne jako fanousci nedavne minulosti pri prechodu z R6 na V8?
a dotaz, kdyz prichazela druha generace M3, jaky meli milovni "eMka" nazor na to, ze se opousti R4 a prichazi R6? myslite, ze to brali negativne jako fanousci nedavne minulosti pri prechodu z R6 na V8?
Prava M3 je jen jedna - E30 Jen to byl derivat sportovniho auta, nutna homologacni serie. Zbytek uz byla normalni auta zijici z image te prvni. To neznamena, ze jsou spatna, E46 je smysluplny kompromis, ale ta cistota E30 je neopakovatelna.
Obecneji: jeden znamy, ktery mel vsechna M rika, ze dobre serie jsou jen ty liche, tak si to preber
Obecneji: jeden znamy, ktery mel vsechna M rika, ze dobre serie jsou jen ty liche, tak si to preber
Skanz3n
Skanz3n
takze ti pustil nadeji do zily, ze dalsi zase bude
Pripustim-li, ze dobra auta nekdy vniknou i shodou okolnosti, pak ano
Skanz3n
Skanz3n