BMW Divize
Re: BMW Divize
protoze spotreba.
s XE-S jsem jel za citelne vice nez kolik by si vzala M3. ale nutno uznat, ze ten motor je lahudka.
s XE-S jsem jel za citelne vice nez kolik by si vzala M3. ale nutno uznat, ze ten motor je lahudka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Aha, tak to mne nenapadlo..... mne teda prijde normalni jizda (50%) mesto za 13L/100km s 5.0 S/C jako hodne dobra spotreba, ale panove v Bruselu to asi videj jinak ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
5 litr supercharged jezdi po meste za 13? to se mi nezda... i 550i E60 4,8 is si brala 17-21
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No tim normalnim jezdenim myslim tak pulku po meste (ne uplne centrum kde se jede krokem) a pulka bude dalnice cca 140kmh, kdyz jedu s rodinkou. Celkovou dlouhodobou(cca 13.000km) mam neco pod 17L/100km (17 MPG).
Ne teda, ze by to bylo nejak dulezity .....pokud to jede, tak to holt I zere no![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
edit: ted koukam ze jsem ten prispevek pred tim napsal jak debil - 50% jizda po mesto to melo bejt, ne 50% normalni jizda .
Ne teda, ze by to bylo nejak dulezity .....pokud to jede, tak to holt I zere no
edit: ted koukam ze jsem ten prispevek pred tim napsal jak debil - 50% jizda po mesto to melo bejt, ne 50% normalni jizda .
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
Dotaz - má smysl, případně čím dobarvit černou plátěnou střechu na Z4?
Už jsou na ní vidět občasná otlačená místa od skládání.
Už jsou na ní vidět občasná otlačená místa od skládání.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.
dobarvovat jedině v případě, že si barvíš aji šediny na hlavě...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dostal sem z CarTecu pučenou (z donucení) 525xdA f10 - skoro nová, ODO 12tis km. Ježyšykryste, to je (řidičsky) katastrofa.... naprosto němé řízení, houpe se to, nedrží to směr, letargie ve všech ohledech.... a to sem to hned po startu přepnul do sport režimu.... hlavně že to má barevný sportovní displej.... vývojářům z mnichova nasrat!, pardoń, nazdar!
EDIT: to už aji ten leguán je vedle teho továrna na zábavu....
Šediny si nebarvím, radši ve svém věku vypadám jako šedý vlk.pavproch píše:dobarvovat jedině v případě, že si barvíš aji šediny na hlavě...
![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
Spíš jde o to, že díky skládání střechy tam mám drobná vyleštěná místa, zbytek střechy je matný.
Protože jsem akurátný, ptám se, zda neznáte fígl, jak ty leskliny odstranit.
Střecha je perfekní, nevybledlá a impregnovaná.
![Confused :-\](./images/smilies/7.gif)
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.
Hmm, asi to lidi a Brusel takhle chce, kdyz se i takovyhle "sracky" celkem dobre prodavaj..pavproch píše:Dostal sem z CarTecu pučenou (z donucení) 525xdA f10 - skoro nová, ODO 12tis km. Ježyšykryste, to je (řidičsky) katastrofa.... naprosto němé řízení, houpe se to, nedrží to směr, letargie ve všech ohledech.... a to sem to hned po startu přepnul do sport režimu.... hlavně že to má barevný sportovní displej.... vývojářům z mnichova nasrat!, pardoń, nazdar!
![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
jo a ještě teda k automatu.... ne, ne, ne, ne, ne, ne a ne.... ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)