to je a stylista ho ještě popíchnul tim, že ho označil za blázna to neměl, teď může čekat bombardování to se skrčkům nedělá...Pickuper píše:typickej napoleonskej komplex......jako francouzskej prezident dostal jedinečnou šanci zase po X letech někomu nakopat prdel a čert vem, že ten někdo je starej, neškodnej módeman s naušnicemaDeli píše:ten malej skrček je nějakej hrr...
Kadáfí se s lidma moc nesere.
Re: Kadáfí se s lidma moc nesere.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
já myslím, že frantící a agláni budou mít stažený prdele zejména z tohohle:
Libye má několik desítek kompletů KUB, pro jejich vzhled a trojici raket na každém odpalovacím zařízení přezdívaných "tři prsty smrti". KUB dokáže zasáhnout cíle do vzdálenosti 23 kilometrů, výšky 10 000 metrů a rychlosti do zhruba 2 200 kilometrů za hodinu.
Niko nadžanel ko kerdža
tak to můžu bejt ještě rád, že mě -doktor- jen udal a nezahájil rovnou i humanitární bombardováníDeli píše: ho ještě popíchnul tim, že ho označil za blázna to neměl, teď může čekat bombardování to se skrčkům nedělá...
Niko nadžanel ko kerdža
pickuper: zajímavé... myslim, že by Muammar rozhodně nebyl snadná kořistPickuper píše:já myslím, že frantící a agláni budou mít stažený prdele zejména z tohohle:
Libye má několik desítek kompletů KUB, pro jejich vzhled a trojici raket na každém odpalovacím zařízení přezdívaných "tři prsty smrti". KUB dokáže zasáhnout cíle do vzdálenosti 23 kilometrů, výšky 10 000 metrů a rychlosti do zhruba 2 200 kilometrů za hodinu.
Pickuper píše:tak to můžu bejt ještě rád, že mě -doktor- jen udal a nezahájil rovnou i humanitární bombardováníDeli píše: ho ještě popíchnul tim, že ho označil za blázna to neměl, teď může čekat bombardování to se skrčkům nedělá...
na druhou stranu, pokud by dokázal Muammar tohle éro dostat až nad Paříž, asi by se skrček a frantíci nestačili divit
Niko nadžanel ko kerdža