Nedavno jsem nekde zaslechl, ze MotoGP je zajimavejsi nez F1. Po nahodnem shlednuti vikendoveho zavodu v Silverstone, kde hosi v lijaku prohaneli 200+, musim souhlasit.
A co dokaze Rossi v jeho 36 letech, pred tim se da jen smeknout.
MotoGP koutek
MotoGP koutek
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: MotoGP koutek
Míro, upřímně co jsi dělal posledních 10-15 let, že ti tohle uniklo? Je to tak 10 let zpátky co jsem přestal sledovat F1, resp. pustil jsem to vždycky po obědě a po 2 kolech jsem chrněl jak špalek . Motorky jsou úplně jiná liga, tam se fakt něco děje.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Naprosty suhlas! Vzdy ked je moznost tak si Moto GP pozriem (Silverstone som ale bohuzial nevidel)...
No ake to bude bez Rossiho...
Moooc tesim na nasledujuci dokument
No ake to bude bez Rossiho...
Moooc tesim na nasledujuci dokument
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka: uprimne, v TV sleduju, a vetsinou zcela vyjimecne, jediny sport - alpske lyzovani. o deni v F1 ci MotoGP si vetsinou jen ctu, obcas zkouknu nejake momenty na YT. tak asi jsem dost mimo.
Autoforum.cz
Chápu - já to nemyslel zle . Jen prostě motogp a F1 to jsou dva úplně jiný světy - v motogp se pořád závodí na hraně a doufám, že jim to hodně dlouho vydrží.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
to jsem videl na tom videu. jet takto na motorce na mokru vyzaduje fakt velke koule a spoustu umeni
Autoforum.cz
Superbiky vs F1 = zážitek vs nuda https://www.garaz.cz/clanek/zajimavosti ... -internetu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.