Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Krasny vypocet, az na to, ze zaklad DPH je z kompletni nakupni ceny, nikoliv jen ze spotrebni dane
Vsechny firmy samozrejme plati dane, nejen ty co zpracovavaji ci tezi ropu, nicmene to se bavime o danich primych, jejichz nejvyznamnejsi cast tvori samozrejme dan z prijmu, ktera vznika bez ohledu na predmet podnikani. Prijde mi znacne demagogicke snazit se takovou dan zapocist do koncove ceny benzinu.
Naproti tomu dane neprime (specificka spotrebni dan + univerzalni dph) uz jednoznacnym zpusobem navysuji koncovou cenu pro spotrebitele a narozdil od dani primych nastanou a budou zaplaceny vzdy.
Vsechny firmy samozrejme plati dane, nejen ty co zpracovavaji ci tezi ropu, nicmene to se bavime o danich primych, jejichz nejvyznamnejsi cast tvori samozrejme dan z prijmu, ktera vznika bez ohledu na predmet podnikani. Prijde mi znacne demagogicke snazit se takovou dan zapocist do koncove ceny benzinu.
Naproti tomu dane neprime (specificka spotrebni dan + univerzalni dph) uz jednoznacnym zpusobem navysuji koncovou cenu pro spotrebitele a narozdil od dani primych nastanou a budou zaplaceny vzdy.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
A ted zpatky k tematice dojezdu elektropovozu. Britove se nad tim dva roky zamysleli a napad je na svete.
https://www.gov.uk/government/news/off- ... technology
https://www.gov.uk/government/news/off- ... technology
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tak nápad je to poněkud megalomanský
Bohužel jsem byl ochoten shlédnout jen zavádějící zcela technicky i ekonomicky nesmyslnou animaci v 31 minutě.
Už nevím jak jsem se dostal právě hned tam. Tím moje ochota poslouchat takové hovadiny skončila.
Už nevím jak jsem se dostal právě hned tam. Tím moje ochota poslouchat takové hovadiny skončila.
Já skončil hned na začátku jak ten modrý elektrosporťák všichni ostatní furt předjížděli
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v tomhle ELsporťáku jsem potkal jednou v zimě pána, který měl na sobě kožich (nebyl to Leoš M.), šálu, pletené rukavice a čepici...na křižovatce si zevnitř škrábal námrazu. Ale hlavně, že byl EL-ECO!
...nemluvě o komfortu řízení v tom oblečení
...nemluvě o komfortu řízení v tom oblečení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- noveautičko
- Pan Řidič
Už ale se blýská na lepší časy..a to je jenom dobře
noveautičko píše:Už ale se blýská na lepší časy..a to je jenom dobře
ale jiste, treba novej Aston je krasnej zablesk......benzinovej
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
noveauticko: cože, někdo snad už vynalezl fungující akumulátory ?