jo, v tý kouli byla otáčivá restaurace, kde jsem strávil (ešče pře sametem) romantický večer se svou (druhou) první láskou....
(zapalťpanbů sa z ní potem stala ex .... až s odstupem času a stařeckým poklesem hladiny hormonů sem došel k závěru, že velký kozy a prázdná hlava nejsou kompatibilní s realitou všedního dne na vidieku....)
Výlet do Berlína
Re: Výlet do Berlína
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Fernsehturm a další profláklý věci samozřejmě navštívíme, spíš jsem chtěl poradit nějaký méně známý zajímavosti, což se nadmíru povedlo
- GeneHawkins
- Letec
Jak přes kopírák. Až na ty kozy, teda...pavproch píše:jo, v tý kouli byla otáčivá restaurace, kde jsem strávil (ešče pře sametem) romantický večer se svou (druhou) první láskou....
(zapalťpanbů sa z ní potem stala ex .... až s odstupem času a stařeckým poklesem hladiny hormonů sem došel k závěru, že velký kozy a prázdná hlava nejsou kompatibilní s realitou všedního dne na vidieku....)
Ještě jednou chci všem poděkovat za tipy, Andel's hotel byl úžasný, skybar taktéž..za mě hezčí výhled než z TV Turmu Moc díky za navrženou Remise, to bylo fantastický..máma si tam vybrala E-Type V12, že ho cche příští rok k narozeninám..
Doprava v Berlíně je dost..chaotická, strašný zácpy, strach o pravé zrcátko (cyklouši a mopedisti), arabáši a ťongové skáčou přímo před auto.. naštěstí v centru jich pak tolik nebylo. V esesbáhnu většinou puch pochcanejch bezďáků, ale pokud nastoupil do vlaku, na další stanici už čekali nějací bahnpolizei a hned ho vyhodili.
Pár fotek
Mělo dva lodní šrouby a uvnitř pádla
Ferrari Ferrari
Uplně jsem si představil Jezzu jak se s tím schválně válel po boku
A na závěr musím pochválit dědečka, protože jel krásně bez zaváhání..a v neomezených úsecích Autobahnu nás za celou cestu předjelo jen pár aut.
Doprava v Berlíně je dost..chaotická, strašný zácpy, strach o pravé zrcátko (cyklouši a mopedisti), arabáši a ťongové skáčou přímo před auto.. naštěstí v centru jich pak tolik nebylo. V esesbáhnu většinou puch pochcanejch bezďáků, ale pokud nastoupil do vlaku, na další stanici už čekali nějací bahnpolizei a hned ho vyhodili.
Pár fotek
Mělo dva lodní šrouby a uvnitř pádla
Ferrari Ferrari
Uplně jsem si představil Jezzu jak se s tím schválně válel po boku
A na závěr musím pochválit dědečka, protože jel krásně bez zaváhání..a v neomezených úsecích Autobahnu nás za celou cestu předjelo jen pár aut.