Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
No aspon Teslu chvalim za vyber spravnyho vzoru na kopirovani karoserie - XF jak vysity :
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
- noveautičko
- Pan Řidič
Když už vzor,tak kde jinde? ještě,že se Elon Musk neinspiroval někde u němčourů,nebo Japonců..tohle chválím a Jaguar v této výbavě,kvalitě a výkonu,příjde myslím i o něco dráž,než krasavec S P85...
Nevim o jakym vykonu mluvis, ale 510 konovy XFR stalo novy 55.000 liber.....coz je o par desitek tisic min pokud se nemylim.
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
- noveautičko
- Pan Řidič
Tak to je pěknej ranec peněz.. v přepočtu přes 2miliony..ta mě by bohatě stačilo 420konova Tesla Model S85P s nadstandard výbavou za 70.000,- Euro..pořád zajímavější cena..(1890000,-)
Nevim co je v te vybave nadstandard, kazdopadne tam chybi motor.noveautičko píše:Tak to je pěknej ranec peněz.. v přepočtu přes 2miliony..ta mě by bohatě stačilo 420konova Tesla Model S85P s nadstandard výbavou za 70.000,- Euro..pořád zajímavější cena..(1890000,-)
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
Motor je stroj, který mění jiné druhy energie na mechanickou práci.Londoner píše:Nevim co je v te vybave nadstandard, kazdopadne tam chybi motor.
Co, že ti tam chybí?
- noveautičko
- Pan Řidič
To on nepobere.. je to marný,je to marný,je to marný..
No jo, zopomel jsem tam dat velke M.....takze tedy: nema to Motor.
Nic, dal si uzivejte svych dokonalych elektromobilu ja si zatim uziju ty zastaraly a smradlavy V8.
Nic, dal si uzivejte svych dokonalych elektromobilu ja si zatim uziju ty zastaraly a smradlavy V8.
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
Tam nejde o nějaké M. Zjisti si co znamená definice slova motor.Londoner píše:No jo, zopomel jsem tam dat velke M.....takze tedy: nema to Motor.
Učí se to na základní škole.
Jinak nechápu proč jsi psal, že ti elektromobily nijak nevadí, ale mám pocit, že je to trošku jinak.
Chápu, že elektromotor oproti V8 je jen několik plechů, kus železa, ložiska a několik metrů drátu a výkonově je na stejné úrovni. To je dosti deprimující.
Jediné co je dnes brzda a největší slabina elektromobilů jsou baterie. Pokud se toto vyřeší tak ta V8 může jít opravdu do muzea.
Zrovna včera jsem jako na zjevení koukal na černou Teslu s norskou značkou jedoucí proti mně na kruháči v J. Hradci, hned mi blesklo hlavou cosi o dobrodruhovi a o tom, kolik hodin mu asi musely zabrat nucený zastávky na nabíjení. Do Itálie jezdím často a jestli si dobře vzpomínám, tak jsem tam Teslu nepotkal ani jednou.řidičBOB píše:Tak to já jsem o dovolené v IT potkal někde u Boloně na dálnici Teslu s MPZ Norska...černá Tesla, v tom pán a paní tak cca 55 let, venku 40 stupňů a on si to mazal tak 150-160! Už jenom fakt, že se vydal na jih IT s takovým vozem, je obdivuhodné...
OT: Když to tady tak čtu, připadá mi že se nám tu právě zrodila elektrická verze krále všech supersportů na plakátech Petrloheada-tečka-cé-zet