Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Ja se obavam ze panuje zkreslena predstava neni supercharger = Tesla nepojede. Superchargery jsou jen spicka ledovce, tech dobijecich stanic je fakt nasobne vic, viz treba http://chargemap.com/
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
co ty víš, třeba se panu norovi tesla líbí vzhledem (mně též) ažtak moc že třeba z ní vyrval ty elektropíčoviny a swapnul tam V8 Hemi....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No elektromobilita je ještě v plenkách. Snad chápeš, že to nelze srovnávat s pokrytím dnešních čerpacích stanic. Čerpací stanice taky nevyrostou samy. A předpokládám, že v začátcích automobilizmu jsi taky neměl benzínku na každém rohu, nebo jo? Chce to čas a ty nabíječky budou na více a více místech.Honza42 píše:....doslova poseta .... s radiusem menším než vzdálenost Praha -Brno
To je teda opravdu hustá setba. Dejme tomu, že je ta síť s roztečí poloviny dojezdu Tesly. To je jako kdybych při svém dojezdu 1200km/nádrž měl pumpy od sebe vzdálené 600km. Asi by mně to dost vadilo.
- noveautičko
- Pan Řidič
Mě se též líbí ale za ty prachy.. dobré je,že v ceně vozu je internet a kdykoli se mužeš mrknout kde jsou nejbližšší nabíjecí stanice..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, já bych také chtěl mít firmu, kde mi výrobky dotuje vláda a ve finále jsou stejně ztrátové. V normálním světě by taková firma už dávno neměla existovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja to nevim, pocitam ze mnohem mensi. Zastancem nejsem, ale ani mi nejak nevadej kdy mi je nikdo necpe. Co mi ovsem vadi dost je ta masaz jak jsou eko a jezdej zadarmo a nikde v tech PR clankach (vetsina testu) uz neuvadej jak moc je EKO vyroba/likvidace baterii a jak moc EKO je vyroba elektriky v uhelny elektrarne a privedeni rozvodnou siti az do zasuvky.noveautičko píše:No,jakou? napiš nám to sem.. pokud nejsi zastáncem elektromobilů,nechápu,proč tu tak brojíš.. jdi si čichnot k vejfuku,možná budeš klidnější.. ale ta představa..zablbnout si,po nákupu večer hodit auto na nabíječku a další den znova..
Jo opravdu musi byt radost cestovat 1000+km a aspon 3x si dat 3h pauzicku na dobijeni - kdyz to vsechno klapne.
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
- noveautičko
- Pan Řidič
Když na to nemáš duševně,jdi dál.. myslím,že zaplní baterií i přední kufr a pak všichni tito tlacháči zmlknou..
Geocaching je přece dnes populární. Když nic, tak to cestě dodá nový rozměr, závan starých časů - příprava u mapyřidičBOB píše:No super
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
opravdu si nedovedu představit ten dojezd, kdy jedu 150 po dálnici, klima naplno, navi... A v IT hledat funkční dobíječku
To už snad raději hledat tu kešku někde v lese
To už snad raději hledat tu kešku někde v lese
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time