Ubytování Vysoké Tatry
Re: Ubytování Vysoké Tatry
akoráth tvoje peněženka ti bude nadávat
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@jerry: užij si to.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
maji v Kempinskim polopenzi?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
grand hotel ve smokovci taky neurazi, ale rozhodne doporucuju pokoj v te nove casti jak je spa
Pravda vyděsí
Tam by měli vařit dobře I když? Díky mé branži jsem už projel hodně pětihvězdových hotelů v Alpách, třeba i ve Švýcarsku, a i tam jsem zažil, že jsem si nepochutnal Naštěstí jsem byl hostem a neviděl účetřidičBOB píše:S Kempinskim blbost neuděláš
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem se nikde v Kempinski nesetkal s tím, že by blbě vařili...ale jak říkáš, jeden nikdy neví.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten hotel vypadá pěkně, až tam pojedu na penzi, bral bych ho. Budu chodit s hůlkou okolo plesa, pak dám na hotelové terase kávu, přečtu noviny, po obědě si schrupnu. Prostě si hotel užiju jako americký penzisti v tom Švajcu. V nejdražším hotelu byli v létě vždy 2 měsíce, nikam nespěchali. Ale zatím doufám, že po snídani vypadnu do hor a vrátím se těsně před večeří. Všechno má svůj čask86 píše:Pred par lety jsem bydlel v hotelu Solisko, vyhled primo na strbske pleso, k jezeru cca 15metru, je to hned vedle Kempinskiho
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak v Kempinski zrovna ne, ale třeba ve Victoria-Jungfrau v Interlaken jsem si zrovna na slavnostní večeři nepochutnal. A to nejen já Na druhou stranu jsem jezdil do hotelu ve Val di Fiemme, hotel vybydlenej, taky už není, ale vařil tam Antonio a toho znala půl Itálie. Měl tam fotky, jak se zastavil na jídlo Pavarotti, Messner a jiná esařidičBOB píše:Zatím jsem se nikde v Kempinski nesetkal s tím, že by blbě vařili...ale jak říkáš, jeden nikdy neví.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...asi tak - není nutné kde, ale vždy KDO vaří...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time