Ubytování Vysoké Tatry
Ubytování Vysoké Tatry
Protože je tu hodně pravidelných návštěvníků Tater, chci poprosit na tip na ubytování s polopenzí. Mohu na oplátku poradit v Alpách, které znám jako své boty, v Tatrách jsem byl jen 2x asi před 25 lety
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Re: Ubytování Vysoké Tatry
jaká cenová úroveň (ie. privát nebo penzion nebo hotel)?
která strana Ta3 - jih (tj štrbské pleso až tatranská lomice) nebo východ (Tatr. Kotlina) nebo sever (tj. stran k PL, Ždiar, tatr. jvaorina) nebo Západ (tj západní tarty/roháče?
která strana Ta3 - jih (tj štrbské pleso až tatranská lomice) nebo východ (Tatr. Kotlina) nebo sever (tj. stran k PL, Ždiar, tatr. jvaorina) nebo Západ (tj západní tarty/roháče?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Chtěl bych do oblasti Tatry-jih (Štrbské Pleso až Tatranská Lomnica), hotel nebo penzion s polopenzí. Znáš hotel Toliar na Štrbském Plesu nebo penzion Volga v Tatranské Lomnici? Dík za radu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
a taky samozřejmě v zimě či v létě? turistika nebo lyžování
Pravda vyděsí
V létě teď od neděle na týden na turistiku. Koukám zatím na hotely na webu, je mi jasné, že moc rodinných hotýlků jako v Alpách tam není, ale kdyby přece, to by byl ideál. Nemusí to být žádné hogofogo, stačí pěkné, čisté ubytování, dobrá kuchyně, klidná poloha. Teď jsem našel třeba ještě hotel Amalia v Nové Lesné, ale na webu vše vždy vypadá navoněné, realita může a nemusí být jiná. Proto dík za radu
obě jmenované ubytovny znám pouze podle jména, něco mi ale v hlavě straší (x let zpět, takže už nemusí být aktiální) negativního ohledně té Volgy ... ale nechci malovat čerty na zeď...
obě lokality, které uvádíš mají malou (drobnou) nevýhodu - jsou "na konci" civilizované jižní části ta3 -(štrbské na Z, Lomnice na V) - imho je lepší nějaká lokalita" uprostřed (smokovce)... ale to je jen můj názor
v kategorii penzionu doporučuju penzion raimund v Dolnom Smokovci )akorát že je u hlavní cesty, no...)
v hotelech moc praxi nemám.... ale Amalie .... jako jo, i v reálu (chodím/jezdím furt okolo, bydlím totiž hned vedle) je to moc pěkné (a je tam klid bo je u teho enem vedeljší cesta)
obě lokality, které uvádíš mají malou (drobnou) nevýhodu - jsou "na konci" civilizované jižní části ta3 -(štrbské na Z, Lomnice na V) - imho je lepší nějaká lokalita" uprostřed (smokovce)... ale to je jen můj názor
v kategorii penzionu doporučuju penzion raimund v Dolnom Smokovci )akorát že je u hlavní cesty, no...)
v hotelech moc praxi nemám.... ale Amalie .... jako jo, i v reálu (chodím/jezdím furt okolo, bydlím totiž hned vedle) je to moc pěkné (a je tam klid bo je u teho enem vedeljší cesta)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky, na Raimund se mrknu. Do Tater se těším, je sranda, jak znali naši rodiče Tatry a Alpy ne, tak u nás je to naopak. Aspoň teda u těch, co bydlí na druhé straně republiky. Letos plánuju Drang nach Osten, v září totiž i Beskydy
Pred par lety jsem bydlel v hotelu Solisko, vyhled primo na strbske pleso, k jezeru cca 15metru, je to hned vedle Kempinskiho
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Díky všem za věnovaný čas, nakonec jsem vzal hotel Toliar na Štrbském Plese. Nabídli ještě lepší cenu než mají v akci, žádný luxus, ale my budeme celý den někde venku. Relaxační centrum v ceně. Snídaně i večeře bufet, pokud si nejsem jistý kuchařem, tak si raději vyberu sám, zvlášť po zkušenostech se stravováním u nás a tam to asi lepší nebude. A auto bude v hotelové garáži, což jsem taky kvitoval s povděkem. Až se vrátím, tak poreferuju.