Pneu koutek
Re: Pneu koutek
já po včerejší ostřejší jízdě Pilzně dom (skoro celá cesta v silném dešti) taky ne.... DSC aji já sme sa chvílema nestačili divit....
EDIIT: a to tam mám skoro nová P-zera....
EDIIT: a to tam mám skoro nová P-zera....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty to alespoň můžeš brát dvěrma napřed, když na to přinde...já s těma dvěma tunama moc ne
A se Zerem spokojenost...?? Já mám teď Conti SportContact2 a nevím, nevím...
A se Zerem spokojenost...?? Já mám teď Conti SportContact2 a nevím, nevím...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
P-Zera (bez přívlastků RFT, Eco, Nero, Silver apod) jsou OK ve všech (letních) podmínkách.... teda skoro všech, dyž je 10cm vody na cestě, tak jaxi méně drží....
jo dodatek - jezdím Pzera na obou autech 225 (př) a 255 (z) - 18" a 19"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V ypsilonu jsou ještě dostupné nějaké GY Efficient(WTF??)Grip nebo ty Conti...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Budu muset něco taky pořídit na zimu na O3 RS. Kupovali byste 18 jako v létě nebo je lepší vzít 17 a užší?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řBob: Me contiky ted na vode zklamaly, PZera Rosso se mi zdaly lepsi, na contikach to v par cm uz nepusobi tak stabilne..a to tsm jeste takovych 5-6mm bude. Ty dve tuny delaji hrozne moc bohuzel
mně ty 225 přijdou úzké dost. (jezdím 17 v zimě i v létě)jerry píše:Budu muset něco taky pořídit na zimu na O3 RS. Kupovali byste 18 jako v létě nebo je lepší vzít 17 a užší?
Pravda vyděsí
Jj šířku asi měnit nebudu, ale proč většina lidí jezdí v zimě o palec menší kola než v létě? Dává to nějaký jiný smysl než úsporu peněz?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
je to pozůstatek z let minulych kdy se setrilo a také byl vyber zimnich gum vyrazne omezenejsijerry píše:Jj šířku asi měnit nebudu, ale proč většina lidí jezdí v zimě o palec menší kola než v létě? Dává to nějaký jiný smysl než úsporu peněz?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW