Octavia III
Re: Octavia III
Mne to pride ako snaha odlisit audi - vw - skoda. Na autosalone ked som si po sebe sadol do a6, potom novy passat- novy superb, mi prisli v interieri riadne kvalitativne skoky...
- noveautičko
- Pan Řidič
Je to jak se vším tady v ČR..většina zde prodávajících chce za moc peněz prodat málo muziky..
Tak jsem si ze srandy hodil koktu do konfigurace, která by mi +/- vyhovovala a výsledek je, že nelze.. jedno vylučuje druhé a ani posraný bixenony nelze mít bez dalších blbostí v podobě asistenčních systémů..
Jakých asistenčních systémů?
Ja mám bixenony a kromě ESP tam "žádné" asistenty nemám...
Ja mám bixenony a kromě ESP tam "žádné" asistenty nemám...
2.9T RWD
- noveautičko
- Pan Řidič
JJ,když chceš xeny,tak musíš připlatit ještě za nějakou výbavu..ale nevím,co mají společné xenony s osvětlením pro nohy..prostě clever
Osvětlení nohou xenonem, normálka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- noveautičko
- Pan Řidič
a proto musíš za to tolik cálovat .. dokonce i u combi za střešní podélné lyžiny..
To s temi xenony a navazanou vybavou neni zadny objev, je to tak od pocatku.
Co se tyce lyzin, diky bohu ze jsou jen za priplatek, hyzdi vzhled. U Superbu se jich nejde zbavit. Na strese jsem nikdy nic nevozil, nevozim a vozit nebudu.
Co se tyce lyzin, diky bohu ze jsou jen za priplatek, hyzdi vzhled. U Superbu se jich nejde zbavit. Na strese jsem nikdy nic nevozil, nevozim a vozit nebudu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/