Myslím, že multilink je u běžných motorizací Octavie či Golfa přeceňovaný, rázy od zadní nápravy se ozývají i od multilinku, problém je údajně v MQB.noveautičko píše:bez multilinku,by ty nádoby při jízdě vytřepala,páč octa je strašná koza-hlavně v zadní části..
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ospravedlnujem sa nejak mi nedocvaklo ze sa jedna o Varianta...kazdopadne zaujimave info...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
.Z3: Zajímavý informace, díky za osvětu. To by mi hodně vadilo, kdybych objednal multilink a přišla vlečka. Přestože 80kg je slušná kompenzace.
RWD
Ako aj v pripade toho BMW, aj tu by som sa obratil rovno na Nemcov. VW (snad aj BMW) sa vyrabaju tak, aby vysli z tovarne bezchybne, kazda blbost sa opravuje, lebo co keby na to zakaznik prisiel. Najlepsie je na to prist hned na predajni, aby to nemohli hodit na zakaznika..Z3 píše:Známý má podobnou zkušenost s prodejcem VW. Objednal Golf TGI s víceprvkem a přišel mu s vlečkou, menšíma nádržema a poškrábaným lakem, protože si na leštění, někdo vzal špinavou hadru... Auto chtěl vrátit, ale prodejce se s ním odmítá bavit, dokonce už ho ani nikdo nepozdraví, když tam přijde. Při prvním servisu mu auto zdarma přeleštili, takže teď už má škrábance celoplošně. Jako kompenzaci za nápravu mu dovozce (nikoli prodejce, ten drze mlčí) nabídl 10 tis. Z vnitřní e-mailové komunikce dovozce a prodejce (která mu přišla v mailu spolu s vyjádřením) je patrné, že prodejce v podstaě neví co prodává...Shr3k píše:Slušná práce http://www.nepovedene-bmw.cz/ ...mechanik při montáži příslušenství pravděpodobně vyzkratuje komplet nové auto a RENOCAR selže při jednání se zákazníkem, co jim právě vysolil 2 mega. Kdyby mu půjčili lepší předváděcí 5er i s CCS kartou, řekli, že se to stane, díly vyměnili z pojistky na blbost a dali mu třeba zimní kola jako kompenzaci za znehodnocení nového auta, mohli si ušetřit negativní popularitu.
EDIT: Bolo to myslene v prvom rade na ten lak. To, ze si zmysleli ze zmenia miltilink na vlecku je uz horsie. Ked to nie je na papieri, tak to sa bude tazko hadat. Oni totizto casto vedia menit pracovne postupy a rozne suciastky vo vyrobe, ale toto uz je celkom dost velky zasah…
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz viem co spravit s priatelky Lupom
http://www.autoforum.cz/fascinace/vw-lu ... e-275-kmh/
Nemate niekto v supliku nepotrebny podobny motor
http://www.autoforum.cz/fascinace/vw-lu ... e-275-kmh/
Nemate niekto v supliku nepotrebny podobny motor
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak som sa zhodou nahod dostal do podobnej konfiguracie ako naposledy:
Passat B8 2.0 Kombi TDI 190k DSG 4MOT ... a mam k nemu 4 updaty...
1) Dynaudio je proste must...obyc je proste az moc obyc
2) Stresne okno v kombajne ma urcite vacsi zmysel ako v sedane, kvoli tomu ze sklo je aj nad zadnymi cestujucimi...no aj tak bych ho nechcel...
3) Nebolo v nom DCC a prekvapivo zakladny podvozok + 18" fungovali fakt velmi dobre. Dokonca som mal trosku pocit akoby posobil solidnejsie, trvacnejsie. No este sa budem snazit dostat za jeho volant a preskusat na mnou znamejsich cestach, zatial to bolo moc kratke na final verdikt.
4) DSG sa v tomto aute spravalo diametralne inak ako v predchadzajucom sedane. Bavime sa o manualnom rezime (automaticky je rovnaky ...), omnoho jemnejsi a presnejsi pri podradzovani, nedopustal sa pri rozbehu takeho velkeho preklzu a vdaka tomu sa dala ovela lahsie regulovat miera odpichu. Bud tam prebehol nejaky update (jedna sa o novsie auto) alebo mozno moze byt pricinou aj absencia volby jazdnych rezimov. Aj ten motor mi prisiel prirodzenejsi vdaka tomu.
řB: Ako je na tom prosim jazdne ten Passat B8 190k 4MOT bez DCC?
Passat B8 2.0 Kombi TDI 190k DSG 4MOT ... a mam k nemu 4 updaty...
1) Dynaudio je proste must...obyc je proste az moc obyc
2) Stresne okno v kombajne ma urcite vacsi zmysel ako v sedane, kvoli tomu ze sklo je aj nad zadnymi cestujucimi...no aj tak bych ho nechcel...
3) Nebolo v nom DCC a prekvapivo zakladny podvozok + 18" fungovali fakt velmi dobre. Dokonca som mal trosku pocit akoby posobil solidnejsie, trvacnejsie. No este sa budem snazit dostat za jeho volant a preskusat na mnou znamejsich cestach, zatial to bolo moc kratke na final verdikt.
4) DSG sa v tomto aute spravalo diametralne inak ako v predchadzajucom sedane. Bavime sa o manualnom rezime (automaticky je rovnaky ...), omnoho jemnejsi a presnejsi pri podradzovani, nedopustal sa pri rozbehu takeho velkeho preklzu a vdaka tomu sa dala ovela lahsie regulovat miera odpichu. Bud tam prebehol nejaky update (jedna sa o novsie auto) alebo mozno moze byt pricinou aj absencia volby jazdnych rezimov. Aj ten motor mi prisiel prirodzenejsi vdaka tomu.
řB: Ako je na tom prosim jazdne ten Passat B8 190k 4MOT bez DCC?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co chceš slyšet? Je to těžký a nejede to Podle mne úplně dobře (na 240k) nejede ani to biTDI.
Jízdně mi to ale vyhovuje víc než Superb s DCC.
Jízdně mi to ale vyhovuje víc než Superb s DCC.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
OK diky...myslel som hlavne ten podvozok, zda su tam 17" abo 18"? Tie rozdiely medzi jednotlivymi verziami a kombinaciami mi pridu dost vyznamne
So Supom suhlas...tomu som absolutne neprisiel na chut, makke v kazdom rezime a furt mam z neho ten divny pocit ala autobus (os otacania niekde daleko zamnou)...
So Supom suhlas...tomu som absolutne neprisiel na chut, makke v kazdom rezime a furt mam z neho ten divny pocit ala autobus (os otacania niekde daleko zamnou)...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kola jsou tam 18"...17" je málo a 19" už moc
Podvozek jako takový mi vyhovuje...výhrady mám akorát k jeho občasné hlučnosti, která jde zejména od zadní nápravy. Zatím nejmarkantnější hluk jsem zaznamenal v 150k TDI 6MT ve výbavě CL. Tam to bylo snad až nedůstojné dané kategorie vozu.
Btw: ve čtvrtek jedu do BA...
Podvozek jako takový mi vyhovuje...výhrady mám akorát k jeho občasné hlučnosti, která jde zejména od zadní nápravy. Zatím nejmarkantnější hluk jsem zaznamenal v 150k TDI 6MT ve výbavě CL. Tam to bylo snad až nedůstojné dané kategorie vozu.
Btw: ve čtvrtek jedu do BA...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time