WAZE
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Tak ukazuje sa ze sa pravdepodobne jedna o sprievodny problem este vacsieho problemu...nefungovala ani vymena telefonu, tak to vyzera ze je problem s BIS a internetom...hodil som rukavicu O2, tak uvidime...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak kym mi to Kyslici vyriesia, tak som problem elegantne vochcal...
Stacil mi k tomu jeden stary Samsung Mini 2 bez SIM a vytvoreny hotspot na mojom Blackberry.
Vsechno facha
Stacil mi k tomu jeden stary Samsung Mini 2 bez SIM a vytvoreny hotspot na mojom Blackberry.
Vsechno facha
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za malo...cim viac nas tym lepsie...a milujem ten pocit ked si benga este len rozkladaju trojnozku a ja ich tam uz nahlasujem
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- GeneHawkins
- Letec
Hele teda ale to přihlašování stojí za vyližprdel teda...
Byl jsem "registrován" od roku 2010,- po reinstalaci se mi už žádným způsobem nepovedlo přihlásit. Email mi to nepošle na žádný myslitelný mail, který bych mohl mít registrovaný, žádným způsobem jsem se na svůj předchozí účet nedostal. Zaregistrovat znova se mi na WP nepovedlo, povedlo se to až na Androidu. Pak jsem se na WP (snad!) přihlásil, ale na netu se stejně nepřihlásím...
Nějak tomu nerozumím, je to jak u blbejch na dvorečku...
Byl jsem "registrován" od roku 2010,- po reinstalaci se mi už žádným způsobem nepovedlo přihlásit. Email mi to nepošle na žádný myslitelný mail, který bych mohl mít registrovaný, žádným způsobem jsem se na svůj předchozí účet nedostal. Zaregistrovat znova se mi na WP nepovedlo, povedlo se to až na Androidu. Pak jsem se na WP (snad!) přihlásil, ale na netu se stejně nepřihlásím...
Nějak tomu nerozumím, je to jak u blbejch na dvorečku...
Ahoj
To je divné, z roku 2010 máš jméno/heslo. S tím jsem neměl nikdy problém.
Co bývá problém, na který jsem narazil, je změna jména v aplikaci a stačí změna jen malá velká písmenka. Takže se zeptám, určitě se registruješ jménem registrace, nebo něčím co jsi si změnil? Vyzkoušej obě.
Přihlášení přes telefonní číslo je problém, bo uživatelé si právě nedokončí registraci a neudělají si heslo.
To je divné, z roku 2010 máš jméno/heslo. S tím jsem neměl nikdy problém.
Co bývá problém, na který jsem narazil, je změna jména v aplikaci a stačí změna jen malá velká písmenka. Takže se zeptám, určitě se registruješ jménem registrace, nebo něčím co jsi si změnil? Vyzkoušej obě.
Přihlášení přes telefonní číslo je problém, bo uživatelé si právě nedokončí registraci a neudělají si heslo.
- GeneHawkins
- Letec
Nevím, nerozumím. Když jsem si před 3/4 rokem pořídil nový mobil a začal to reálně používat, tak jsem se tam nakonec nějak dostal. I jsme to tady řešili, že se nemůžu přihlásit, ale nakonec jsem tam nějak byl.
Teď nic. I jsem zkoušel, jestli to není case-senzitivní (nechápu tedy proč), ale úspěšný jsem nebyl.
Teď nic. I jsem zkoušel, jestli to není case-senzitivní (nechápu tedy proč), ale úspěšný jsem nebyl.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To GinBook: Viem ze sa s tym asi nebude dat nic uz spravit ale vyzera to ze waze 2.xxx bol odstrihnuty od serverov?
Vid. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=153612
Vid. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=153612
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...