BMW Divize
Re: BMW Divize
uz nastesti neservisuju v renocaru, takze kour v kabine se jen tak neobjevuje.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To neni pro mě, kamarád objednává a dneska jsme diskutovali keramický brzdy, přepošlu mu tvůj elaborát ať si z toho udělá závěr sám. Vzhledem k jeho pohybu prakticky všude, každej den 2x přes Prahu, často Alpy a podobně, říkal jsem mu, že bych se na keramiku vybodl a na zimu vzal 18". A pokud půjdou užší, zvážil bych i je. Svýho času měl jako daily M3 e46 a přesně takhle to měl. Děkuji ti za info. M s MT bych si vyzkoušel rád. Až budu mít cestu tvým směrem ozvu se. Opět ti děkuji.Bond007 píše:ještě k tem keramikam. Pokud nejsou zahrate, tak se jim do brzdeni moc nechce. POkud to tedy ma byt auto co bude hodne jezdit i po meste, je klasika urcite lepsi volba.
Pokud bys chtěl vyzkoušet M s MT, dej vedet, nejak se domluvime. Myslim ze moc jinych moznosti na vyzkouseni tehle kombinace není. Muzem se projet jak zamlada . POkud tedy neberes MDCT nebo jak se ta hruza jmenuje.
RWD
enem malý dodatek - celý loňský a první půlu letošního byl absolutná nedostatek keremaiky, proto se na auta a keramikou čekalo i víc než rok!
prý ještě v pze je jedna ///M4 s 6MT
prý ještě v pze je jedna ///M4 s 6MT
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak úplně pravda... Stratos má pobočku i v Pze, což byl hlavní důvod získání licence pro HK Dokonce už jednu i8 i prodali.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
asi to moc nejede, když teď Invelt tlačí i3 na operák za desítku, případně bez navýšení anebo půjčovný taktéž za desítku na měsíc
http://invelt.u.mailkit.eu/mc/CLQIVUCUL ... PQRZKNDUWJ
http://invelt.u.mailkit.eu/mc/CLQIVUCUL ... PQRZKNDUWJ
-
- Pan Řidič
Jj, tu i8 jsem se Stratosu viděl. Hrdě tam měli ceduli "prodáno."
IMHO 18" na M3 vypadají pěkně jen v případě, že auto je snížené a má distanční podložky, aby kola nebyla ta zapadlá. Ale ty stříbrný devatenáctky jsou o něco hezčí.
IMHO 18" na M3 vypadají pěkně jen v případě, že auto je snížené a má distanční podložky, aby kola nebyla ta zapadlá. Ale ty stříbrný devatenáctky jsou o něco hezčí.
Pánové, odborníci,
jen rychlý dotaz. Jde dokoupit/rozšířit záruka (Car Garantie) na BMW dovezené z Německa, registrované v 2014, najeto 10 000km?
Děkuji!
jen rychlý dotaz. Jde dokoupit/rozšířit záruka (Car Garantie) na BMW dovezené z Německa, registrované v 2014, najeto 10 000km?
Děkuji!
Ja jezdím v zimě právě na těch úzkých 18" a ani cesta po neodsněžených alpských silničkách nebyla problém.d1.8t píše:To neni pro mě, kamarád objednává a dneska jsme diskutovali keramický brzdy, přepošlu mu tvůj elaborát ať si z toho udělá závěr sám. Vzhledem k jeho pohybu prakticky všude, každej den 2x přes Prahu, často Alpy a podobně, říkal jsem mu, že bych se na keramiku vybodl a na zimu vzal 18". A pokud půjdou užší, zvážil bych i je. Svýho času měl jako daily M3 e46 a přesně takhle to měl. Děkuji ti za info. M s MT bych si vyzkoušel rád. Až budu mít cestu tvým směrem ozvu se. Opět ti děkuji.Bond007 píše:ještě k tem keramikam. Pokud nejsou zahrate, tak se jim do brzdeni moc nechce. POkud to tedy ma byt auto co bude hodne jezdit i po meste, je klasika urcite lepsi volba.
Pokud bys chtěl vyzkoušet M s MT, dej vedet, nejak se domluvime. Myslim ze moc jinych moznosti na vyzkouseni tehle kombinace není. Muzem se projet jak zamlada . POkud tedy neberes MDCT nebo jak se ta hruza jmenuje.
Jinak na kerymiky za 250 000 bych se taky vykašlal. Ono totiž těch 250 000 stojí i výměna a podle ohlasů ty brzdy zrovna nevydrží bůh ví co.