BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od M.Z. »

Přesně tak.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

nebyls to neska ty okolo oběda v Rožnově na náměstí - bílá M135i s T značkou....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Slušná práce http://www.nepovedene-bmw.cz/ ...mechanik při montáži příslušenství pravděpodobně vyzkratuje komplet nové auto a RENOCAR selže při jednání se zákazníkem, co jim právě vysolil 2 mega. Kdyby mu půjčili lepší předváděcí 5er i s CCS kartou, řekli, že se to stane, díly vyměnili z pojistky na blbost a dali mu třeba zimní kola jako kompenzaci za znehodnocení nového auta, mohli si ušetřit negativní popularitu.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše:nebyls to neska ty okolo oběda v Rožnově na náměstí - bílá M135i s T značkou....

Nějak mi ten příspěvek utekl, jo byl jsem tam.

Ten příběh je docela síla, ještě že jsme tam nekupovali Mini...
Moc mi hlava ten jejich postup nebere, asi jsou tak omámeni ziskem, že jim chybí zdravý rozum.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Shr3k píše:Slušná práce http://www.nepovedene-bmw.cz/ ...mechanik při montáži příslušenství pravděpodobně vyzkratuje komplet nové auto a RENOCAR selže při jednání se zákazníkem, co jim právě vysolil 2 mega. Kdyby mu půjčili lepší předváděcí 5er i s CCS kartou, řekli, že se to stane, díly vyměnili z pojistky na blbost a dali mu třeba zimní kola jako kompenzaci za znehodnocení nového auta, mohli si ušetřit negativní popularitu.
Já vždy všem říkal, že kupovat u renocaru je nesmysl, protože jejich chování, přístup k zákazníkům, přístup servisu je totálně katastrofální. Já, firma i rodina jsme u nich utratili nemalé peníze, ale bez adekvátního přístupu z jejich strany a proto bych si u nich už v životě nekopil ani šroubek. Jsou to totální hovada a jejich přístup nemá obdoby. Bohužel teď musím jezdit kvůli servisu a nákupu nových aut několik set km. Ale je mi to milejší, než jet 8 km do firmy RENOCAR
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Bonde jdeš mi akorát do rány. Co si myslíš o keramických brzdách a nutnosti 19" kol na F80. Bude fungovat jako daily car s velkým podílem města a zimních hor. Jaká je šířka zadních kol u 18 a 19"? Jde u nich dát užší zadní zimáky?
RWD
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

d1.8t píše:Bonde jdeš mi akorát do rány. Co si myslíš o keramických brzdách a nutnosti 19" kol na F80. Bude fungovat jako daily car s velkým podílem města a zimních hor. Jaká je šířka zadních kol u 18 a 19"? Jde u nich dát užší zadní zimáky?
:D 19" jsou nutnost, 18" jsou maly a skaredy. Keramiky jsem puvodne chtěl, ale 1/4 mice jen za brzdy mi prijde uchylny a zaroven mi ani nijak nechybi, mam standardni brzdy a o 42k km to ani zdaleka nevypada na vymenu (podle BC mam dokonce na predni desky najet ještě 220k km, coz mi prijde nejaka chyba ve vypoctu, nebo vazne starnu)....

Vzhledme k nedustojnosti 18" jsem jejich sirku nestudoval, ale myslim ze je stejna jako u 19", na zimu mi prisla nabídka na 4 18" disky od bmw(presny parametry si nepamatuju) s 245mm sirkou...ja celou zimu projezdil na 275 a kupodivu to celkem fungovalo, pokud nebyla vylozene roztopena brecka. To auto se chova vcelku prijemne citelne, ale prave na te brecce byla kombinace 255/275 gum a elektrickyho gumovyho rizeni celkem o hubu.

Ja to mam jako daily drive a jsem na 120% spokojen... precijen je to potunena 335i, takze to v non sport rezimu je do meste jak delany, otázka je, co od toho chces v tech horach ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Něco pro PP :D
Hrát si se silným autem na slabé je trochu dětinské, ale proč ne
10 nejhloupějších případů použití falešných znaků aut
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ještě k tem keramikam. Pokud nejsou zahrate, tak se jim do brzdeni moc nechce. POkud to tedy ma byt auto co bude hodne jezdit i po meste, je klasika urcite lepsi volba.

Pokud bys chtěl vyzkoušet M s MT, dej vedet, nejak se domluvime. Myslim ze moc jinych moznosti na vyzkouseni tehle kombinace není. Muzem se projet jak zamlada :D. POkud tedy neberes MDCT nebo jak se ta hruza jmenuje.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jak za mlada? takze dokud nepujde kour z vydechu ventilace a od brzd, tak se neubira? :D
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět